2777
2789
عنوان

چند روز دیگه تولدمه

126 بازدید | 16 پست

(همینجوری بخاطر سبک شدن نوشتم فقط)

خیلی ناراحتم 

احساس میکنم تا این سن رسیدم ولی هیچی نشدم و به هیچجایی که میخواستم نرسیدم…. فقط یه زشت چاق بی‌خاصیتم که تو هیچ کاری هم موفق نشدم….

بعد من تولدم واسه کسی مهم نیست بخاطر همین چندسالی هست خودم کیک و بادکنک و… آماده میکنم و میرم تو کافه ایی جایی عکاسی و خلاصه خودم واسه خودم تولد میگیریم ولی مهمون دعوت نمیکنم چون میدونم واسه کسی مهم نیست بخاطر همین نمیخوام معذبشون کنم…حالا امسال حوصله همین کارم ندارم…ولی احساس میکنم اگه کاری هم نکنم حالم بدتر میشه و پشیمون میشم….

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖

مگ حتما باید تولد گرفت

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

چندسالت میشه؟

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤷‍♀️ پیشنهادی داری؟

تو خونع یه فیلم‌خوب ببین تنهایی

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
تو خونع یه فیلم‌خوب ببین تنهایی

ممنون 

البته واسه من که فیلم دیدن جزو روتینم هست خوب نیست.

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
۲۳

سنی هنوز نداری عزیزم ولی کار خوبی میکنی تولدتو خشک و خالی نگذرون

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
ممنون  البته واسه من که فیلم دیدن جزو روتینم هست خوب نیست.

هرجور میلته

باید درونگرا باشی تا بفهمی چی میگم

سنی هنوز نداری عزیزم ولی کار خوبی میکنی تولدتو خشک و خالی نگذرون

اره خودمم دلم نمیخواد ولی حوصله کارای قبل رو ندارم کار جدیدی هم به ذهنم نمیرسه

اره خودمم دلم نمیخواد ولی حوصله کارای قبل رو ندارم کار جدیدی هم به ذهنم نمیرسه

این دفعه حداقل با یکی دو نفر جمع شید دور هم بگید بخندید

این دفعه حداقل با یکی دو نفر جمع شید دور هم بگید بخندید

برم بگردم ببینم کسی رو پیدا میکنم براش مهم باشه!!