2777
2789

سلام شب خوش

کلا آدم کم حرفیم نه اینکه نخوام حرف بزنم یا معمولا موضوعی بذهنم نمیرسه یا اگرم میرسه بنظرم جالب نیست. خیلی از اوقاتم وقتی متوجه اصل حرف یا رفتاری میشم که دیگه دیره و فقط افسوس میخورم چرا همونموقع نفهمیدم.

مدتی قبل با خانمی آشنا شدم که به سرانجامی نرسید اما باعث شد این مشکلم رو بیشتر متوجه شم. تقریبا هر دفعه به نوعی دلخوریش رو از کم حرفی که از نظر ایشون بی احساسی هم بحساب میومد بیان میکرد. میدونم برای خانمها مهمه که احساس رو بشنون و برای اینکه دلخور نشه دائم در ذهنم دنبال مطلب و سوژه میگشتم که نشون بدم نظرش اشتباهه که بنظرم همین سعی کردن هم در نهایت بیشتر اوضاع رو خراب کرد.

این مطلب به کنار اما برای خودمم سوال شده وقتی شروع آشنایی که قاعدتا جذاب و پر هیجان و پر از حرفهای جدیده آدمی نمیتونه ارتباط درستی برقرار کنم چطور میتونه یه عمر در کنار یه نفر دیگه ارتباط موفقی داشته باشه؟ و بر فرض اینکه اصلا آدمی هم پیدا بشه اونجور زندگی خسته کننده بنظر نمیاد؟

خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درونگرایی دیگه 

از بس با کسی حرف نزدی فکر میکنی باید فقط درباره ی موضوعات مهم و ضروری حرف زد در صورتی که اینجوری نیستا

همینکه اتفاقاتی که در طول روز میوفته رو به پارتنرت بگی از احساساتت بگی واسش کلی ارزش داره

البته خاله زنک بازیم در نیار

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️

شما در گپ زدن عادی هم وسواس ب خرج میدی فکر میکنم

همش نگران اینی ک طرف مقابل اشتباه برداشت نکنه یا ب نظرش حرفتون جالب نباشه همین باعث دوری شما از طرف مقابلتون میشه وقتی راحت باشی و خود واقعیتو نشون بدی مطمئنا اینقدر کسل کننده هم ب نظر نمیای 

فقط با احترام صحبت کنی کافیه گزینشی حرف نزن

من زیاد حرف میزنم چی پس  

بدبخت پارتنر ام (آینده) دیونه میشه

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................