2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سرطان رحم اطلاعی ندارم ولی الان اینقدر علم پیشرفت کرده که خیلی از سرطان ها با جراحی یا شیمی درمانی بعد از چند مدت خوب میشن و به زندگی ادامه میدن 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

خون‌ریزی‌های واژینال حتی در دوران یائسگی

خونریزی میان دو پریود

پریودهای سنگین‌تر از حالت عادی

ترشحات غیرطبیعی و یا ترشحات آبکی همراه با خون

رابطه جنسی دردناک

درد مداوم زیر شکم

درد نواحی لگن، پشت و پا

حالت تهوع

خستگی مداوم

اختلالات روده و مثانه

بی‌اشتهایی

کاهش وزن ناخواسته

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
مادرم مبتلا شده خیلی مضطربم بابتش خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم🥲

نترس خاله ام سرطان دهانه رحم داشت ۴ سال پیش کامل درمان شد تازه دیر متوحه شدا

مادرت مرحله چندا؟

رحم معمولا جراحی میکنن بعد هم شیمی درمانی ولی نگران نباش ان شا الله خوب میشه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
از سرطان رحم اطلاعی ندارم ولی الان اینقدر علم پیشرفت کرده که خیلی از سرطان ها با جراحی یا شیمی درمان ...

مرسی از راهنمایی عزیزه دلم واقعا خیلی نگرانم برای مادرم نمیدونم چیکار کنم

رحم رو احتمالا برمیدارن و با چند جلسه شیمی درمانی شفا پیدا میکنن ان شاءالله فقط رژیم غذایی سالم داشته باشید و قند مصنوعی به هیچ عنوان بهش ندین

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
یکی ازفامیلامون داشت چند تا یعنی فامیلای دورهم داشتن که همه درمان شدن یکی از بهترین مدل سرطان

واقعا درمان شدن؟ مادرم جراحیو رادیو تراپی داره خیلی نگرانج بخاطرش

نگران نباش پدرمن سرطان پروستات بدخیم گرفت درمان شد البتع بعدش ازارتفاع سقوط‌کرده زمین گیره حتی نمیتونه بشینه لگن میبرن براش امروز ادرارخونی کرد ترسیدیم البته نظافت هم رعایت میکنه چون زمین گیره بعدادرارخودشو نمیتونه بشوره 

[QUOTE=313540374]نترس خاله ام سرطان دهانه رحم داشت ۴ سال پیش کامل درمان شد تازه دیر متوحه شدا مادرت مرحله چندا؟ رحم ...[/QUOTحدود ۳ساله مبتلا شده ولی بهم نگفت در چه مرحله ای هستش ۳۰ام جراحی و رادیوتراپی میشه

واقعا درمان شدن؟ مادرم جراحیو رادیو تراپی داره خیلی نگرانج بخاطرش

آره بخدا کامل خوب شد سرطان رحمش اصلا نگران نباش بهت قول میدم خوب میشه اصلا پیش نمیاد کسی بااین سرطان چیزی بشه فقط امیدتون به‌خدا باشه