2777
2789
[QUOTE=313540374]نترس خاله ام سرطان دهانه رحم داشت ۴ سال پیش کامل درمان شد تازه دیر متوحه شدا مادرت ...

نگران نباش ان شا الله خوب میشه

سرطان رحم و دهانه رحم از درمانپذیرترین سرطان هاست

تا میتونی نادعلی بخون براش

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
آره بخدا کامل خوب شد سرطان رحمش اصلا نگران نباش بهت قول میدم خوب میشه اصلا پیش نمیاد کسی بااین سرطان ...

خیلی حالم بده با هیچکس نمیتونم در موردش حرف بزنم جلویه مادرمم نمیتونیم بروز بدیم که روحیش خراب نشه🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حالم بده با هیچکس نمیتونم در موردش حرف بزنم جلویه مادرمم نمیتونیم بروز بدیم که روحیش خراب نشه🥺

گلم آخه خوب میشه خودتو نباز باورکن سرطان رحم خیلیا خوب میشن بعدش خدا هست ازش بخواه خوب کنه مامانت رو مطمئن باش گلم نترس تا خدانخواد برگی از ازدرخت نمیفته باروحیه درمان کنین مادرت رو

نگران نباش پدرمن سرطان پروستات بدخیم گرفت درمان شد البتع بعدش ازارتفاع سقوط‌کرده زمین گیره حتی نمیتو ...

خدا پدرتو حفظ کنه برات دیدن رنج پدر مادر خیلی سخته از دست دادنشون سختتر

نه خداروشکر سرطان رحم خیلی کند پیش میره

خب پس الکی خودتو استرس نده بدون شک خوب میشه بهت قول میذم

برابابام متاستاز کم به غددلنفاوی داده بود خوب شد

توام الکی زندگی رو برخودت زهر نکن

مرسی از راهنمایی عزیزه دلم واقعا خیلی نگرانم برای مادرم نمیدونم چیکار کنم

طبیعیه نگران باشی ولی شما باید به مادرتون روحیه بدید و اینو بدونید که شیمی درمانی و رادیو ترابی عوارض خیلی سختی داره و باید بهشون روحیه بدید خودتون رو نبازید باید خیلی قوی باشید مطمعن باشید حالشون خوب میشه 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔