تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی تمام رجهای زوج (۲،۴،۶،۸،۱۰ و …) موقع بافت نگاه به اون دونه ی که نوبت بافتشه میکنی، هر دونه دوتا سمت داره، اگه سمت نزدیکش بهت روی میل باشه رو میبافیش اگه پشت میل باشه زیر میبافی.
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
هروقت هر سوال دیگه ای درمورد بافتنی داشتی بپرس گلم، یه چیزایی بلدم 🌺
ببین ابجی گل رح اول رو ۶تا رو بافتم ۲تا نبافتم طبق این گفته الان رج دوم یعنی ۶تا زیر ببافم اون دوتا ...
اول حاشیه بعد ۶ تا رو بعد دو تا نبافتن گلم
خب ببین اونا که نبافتی کدوم سمتش نزدیکته اونجور بباف