2777
2789

عادیه ک شروع کلاسام ۲۹ این ماه اما ثبت نام حضوری هشتم ماه بد 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه ک شروع کلاسام ۲۹ این ماه اما ثبت نام حضوری هشتم ماه بد 

سایت دانشگاه منم زده جشن ورودی جدید برگزارشده کلاساهم ازشنبه شروع میشه ولی نزده ثبت نام حضوری کیه از استرس مردم یعنی

فرهنگیان؟

نه روزانه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
منم باید برم نمیدونم چی باید ببرم😪😪فعلا دیپلمم و ریزنمزاتم آماده اس

من ثبت نام غیر حضوریم انجام دادم

هرچی هست میبرم دیگه

راهم دوره نمیتونم برگردم اگه مدارکی جابمونه‌

استرس گرفتم

سایت دانشگاه منم زده جشن ورودی جدید برگزارشده کلاساهم ازشنبه شروع میشه ولی نزده ثبت نام حضوری کیه از ...

حضروری برو دانشگاهت منم شنبه میخوام برم ببنم چی به چیه 

از خونمون تادانشگاه ۵ساعت راهه براهمون میخوام همه چی کامل باشه

خب پس شمارشو گیر بیار زنگ بزن احتمالا تو سایت دانشگاهت باشه 

سایت دانشگاه منم زده جشن ورودی جدید برگزارشده کلاساهم ازشنبه شروع میشه ولی نزده ثبت نام حضوری کیه از ...

برای کی جشن جدیدالورود گرفتن درحالی که ما هنوز تو خونه امونیم🫥🫥🫥🫥🫥

من امروز ثبت نام کردم 

عکس معمولا ۳ تا میگن حالا شاید بیشتر باشه دیگه ۶ تایی همراه خودت ببر

کارت ملی و شناسنامه و مدرک دیپلمت و ریز نمراتت و مدرک متوسطه و کارنامه هاش 

گواهی سلامت جسمانی و روحی که سایتش باید بری خودت فرمشو پر کنی کد پیگیریشو برا ثبت نام داشته باش 

تائیدیه تحصیلی هم باید از سایت آموزش و پرورش بگیری 

البته بعضی دانشگاه ها خودشون آخریو میگیرن برات 

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

از همه مدارک معمولا یکی دوتا کپی هم میخوان که خود دانشگاه کافی نت داره میری میگیری اگه لازم بود

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
من امروز ثبت نام کردم  عکس معمولا ۳ تا میگن حالا شاید بیشتر باشه دیگه ۶ تایی همراه خودت ببر ک ...

اینارو توثبت نام غیرحضوری انجام دادم 

ازاد بودی یادولتی؟