2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینجوری نمیشه تغییر جنسیت داد باید مشکل زمینه ای داشته باشه کلی باید دکتر و پزشک قانونی بره تا عمل انجام بشه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

وا به تو چه 

دوست منم چند سال پیش تغیر جنسیت داد هیچ مشکلی ندارم باهاش 

خیلیم صمیمی هستیم خیلیم دوسش دارم 

مسائل دیگران ربطی ب ما نداره 

:))عدالت اصن وجود داره؟امروز بهم ثابت شد هم وطن هم خون هیچکسی به هیچکسی رحم نمیکنه :)🙂🖤فکر نمیکردم اینجوری بشه من کاربر rahil_23 ام امروز ۴ مهر ۱۴۰۲ تلیق شدم بخاطر تایپیک های راجب خروج اتباع و فش ها ک میدادم اونا هم فش میدادن جالبه اونا هم چنان حضور دارن ولی منو تلیق کردن :) من ایرانیم منن تلیق کردن ولی اتباع ک هیچ هویتی ندارن رو گذاشتن بمونه🙂🖤

جديدا چشونه چرا اينجوري شدن نوجوونا🥺خدايا بهمون رحم كن

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍