2777
2789
عنوان

چرا شبا دلتنگیی هزار برابر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 22 پست
بستگی دارع اون چه حسی بهت داشته باشه  اگه حستون دوطرفه باشه کلی ذوق میکنه   من مشکلم اینه ...

آخی چه شرایطط سخته اه والا چی بگم شاید نمی‌خواد نشون بده احساساتشرو نامزدت 

در رابطه با خودمم نمیدونم! گاها مثلا دیدنی خیره میشه و چشمشو برنمیدارع گاها هم ببین کلا نگاه نمیکنه یا رو نمیده کلا تاحالا باهم مکالمه نداشتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی چه شرایطط سخته اه والا چی بگم شاید نمی‌خواد نشون بده احساساتشرو نامزدت  در رابطه با خودمم ...

فامیله .همسایس ،همکار یا چی? 

ببین چه جوری میتونی سر صحبت رو باهاش باز کنی 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
فامیله .همسایس ،همکار یا چی?  ببین چه جوری میتونی سر صحبت رو باهاش باز کنی

اگه بگم هیچی باورت میشه؟ هیچ ربطی بهم نداریم تو یه مکانی اون می رفت منم میرفتم همین... خیلی من جدیش گرفتم خدا مرگم بده اون حتی الان براش مهم نیس😭😭😭من دارم این همه خودمو عذاب میدم بس که ساده بودم

اگه بگم هیچی باورت میشه؟ هیچ ربطی بهم نداریم تو یه مکانی اون می رفت منم میرفتم همین... خیلی من جدیش ...

مگه چیکار کردی انقدر خودتو سرزنش میکنی ?

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
مگه چیکار کردی انقدر خودتو سرزنش میکنی ?

هیچی خیلی‌ دوسش دارم غرورمودشکستم (خودش اصلا نفهمید ها ولی باطنن غرورم رو بخاطرش کلی گذاشتم زیرپا) کلی بگم هیچی نمیدونه از حسم 

ناراحتم فقط که این همه بها دادم بهش و وابسته شدم یه جورایی بعد ناراحت میشم که اون براش مهم نیس بنده خدا حق داره من خیلی جدی گرفتمش😭😭 خیلی سخته که فکر کنم اون براش اصلا مهم نیس من کجام، یا اصلا حالم خوبه یا ن... 

اونوقت من دیدنی اونو روزم ساخته میشه....

هیچی خیلی‌ دوسش دارم غرورمودشکستم (خودش اصلا نفهمید ها ولی باطنن غرورم رو بخاطرش کلی گذاشتم زیرپا) ک ...

اخی خیلی سخته میدونم 

ولی زیاد ب خودت سخت نگیر ☺

میگم بنظرت این بار من برم منت کشی نامزدم  دودلم 

سری پیش اون قهر کرده بود من نازشو کشیدم 

این سریم بکشم پررو نمیشه بنظرت 😪