2777
2789

منم خاهرم فرستادم بره خرید کنه میخوام سالاد ماکارانی درست کنم

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوگا

ای باررررکلا

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

ماکارونی بزار تو اب جوش حدودا ده دیقه بپزه. دست بزن هروقت نرم شد ابکش کن.. توش مرغ ریش ریش یا کالباس نگینی. سیب‌زمینی نگینی. هویچ.قارچ . فلفل دلمه. ذرت.خیارشور نگینی همه رو قاطی کن. چند قاشق سس و آبلیمو هم بزن. من توش کاهو میریزم شوهرم خیلی دوست دارم.شوید خشک هم داشتی بزن خوشمزه می‌کنه 

ماکارونی رو که صاف کردی . کالباس و خیارشور نگینی خورد می‌کنی. نخود فرنگی . ذرت . سیب زمینی ایدز نگینی اضافه میکنیم و سس مایونز یکم نمک فلفل و اب لیمو  و جعفری .

مواد داخلش اختیاریه هرچی دوست داری بریز

کاربر قدیمی هستم .خودم خواستم تعلیق شم.   عاشق خورشت کرفسم😍

اول اب جوش 

بعد ده دقیقه ماکارونی و بزار توی اب جوش 

اگر قارچ داری خورد کن همراهش بپزه

هویچ رنده کن 

مرغ ریش ریش کن یا کالباس رو رنده یا نگینی خورد کن 

فلفل دلمه ای و خیارشور رو خورد کن نگینی ریز

ماکارونی رو ابکش کن 

ابش ک رفت همه رو قاطی کن سس فرانسه یکم چندقاشق سس مایونز و یکم هم سس هزار جزیره و اگر ماست موسیر داری ی قاشق غ هم ماست موسیر

ادویه هم نمک فلفل سیاه و اویشن

خوب مخلوط کن مواد و سس قشنگ یه دست بشن

سس میتونی زیاد بزنی میتونی اندازه دلخواهت بزنی

ذرت هم میتونی بزنی

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

تا حالا درست نکردی چجوری بلدی پس؟ با دیدن و اینا فرق میکنه گلم. ببین اگ میخاوایین سرد و سالادیشو بخورید باید از این شکل دارا بخری صدفی یا پاپیونی مثلا. البته همه چیزاش ب ذایقه تون بستگی داره. ماکارانی رو بزار بمزه ده دقیقه ک یکمی نرم بشه ک مثلا میخایی ابکشش کنی . ابکشش کن بعد از ده یا ی رب اب سرد بشور . بزار کنار. ران مرغ یکمی پیاز و سیب زمینی درسته و ادویه جات  رو بزار بپزه. ابدون رب با زردچوبه. البته سیب زمینی نزار له بشه بعد از بیس دقه بردار بزار کامل سرد شد نگینی خورد کن همه چیزاشو باید نگینی خورد کنی . مرغ ک کامل پخت برشدار اونم خورد کن . بعد کنسرو ذرت پخته با لوبیای پخته بگیر خوشمزه اس اماده بریز تو ظرف ماکارانی ک واسه سرو هست مرغ هم بریز سیب زمینی هم بریز خیارشور هم کمی هورد کن برلی خوشمزه تر شدنش چند برگ ژامبون گوشت هم خورد کن بریز خواستی تخم مرغ ی دونه رنده کن بریز اگ کلا کم بودا. و سس سفید و با ی قاشق ماست شیرین بریز توشون سس و اینا بستگی ب خودت داره ادویه و نمک و اینا خودت میدونی چقدر بزنی دو ساعت بزار تو یخچال  بعدا میل کنید البته دوقاشق ابلیمو هم بزن. نوش جون

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد