2777
2789

یا کمبود محبت دارن یا شرایط خانوادگیشون سخته یا انقد رمان خوندن فکر میکنن زندگی واقعی اونجوریه و سنشون هم کمه، کم دیدم دختری که شرایط خوبی داشته باشه و سنشم کم نباشه انقد لح لح بزنه برای شوهر

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگیم تو رو واسه داداش بگیره ثروت عظیمی مثل تو رو از دست نده😏😂😂😂

عزیزم من مثل شما نیستم به هر کسی جواب بدم 😂😂😂😂😂😂

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

ولی الان اکثر مردم چ مرد چ زن مث قدیم تیستن اینقدر خیانتا زیاد شده من ک خودم میترسم گاهی میگم حتما و ...

ولی مردهایی که به زنشون خیانت نکنند هم هستند. همه مردها بد نیستند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چون خانواده هامون محدودمون کردن میخوایم با شدهر کردن ب خواسته هامون برسیم .جز این نیست 

شوهر ایرانی هم لنگه همون خانواده اس با اختیارات بیشتر و قانونی که حمایتش میکنه کسی که میاد خواستگاری آدم شرایط و سطح خانواده ادمو میدونه اگه خونه پدرت زندگی اسونی نداشته باشی و محدود باشی بعد ازدواج هم همونه 

پسرای ایرانی سنتی ان مگه از هر صد نفر دو نفرشون روشن فکر باشه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

چقدر به عنوان یه زن و یه انسان خودتو تحقیر می کنی که همچین حرفی می زنی🙄حرمسرای هیجده ساله؟ینی اینقد ...

عزیزم شوخیه😂😂 داداش من یه بچه مذهبی خشکه که از دخترا فراریع بیشتر از بیست دقیقه با یک دختر تازه اگه کار واجب نداشته باشه حرف نمیزنه مدیر عامل شرکته صبح تا شب درگیر کار اداریه

راستم میگی شاید یکی از این ک دخترم میگه مامان تا دانشگاه نرم اذواج نمیکنم شاید بخاطری اینه ک محدودشو ...

خیلییی خانواده رو تصمیم گیری تاثیر داره 

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 

عزیزم مردخوب وهمینطورزن خوب بهمدیگه بشدت آرامش میدن هم جسمی وهم روحی

درست مثل یه لباس زیباوتمیزبرازنده ی همدیگه میشن وچیزهای زشت هم رومیپشونن ومثل کوه پشت هم میشن

هیچ انسانی نبایدباهرکسی باشه هیچ انسانی نبایدروبندازه برای نیازاش

امابه نظرم درست ترین راهش ازدواجه

خداوندهمه ی موجودات روجفت آفریده واین ذات وخلقت انسانه

فقط نبایدبخاطرش به هرکسی روزدیاعجله کردوبایدسنجیدهمین

نه زیادسخت بگیری که ازاونطرف بوم بیفتی ونه شلوورکه ازاینوربوم

امیدوارم همه آرامش داشته باشن تحت هرشرایطی