2777
2789
ایا خواسته آنها برای شما ضرری دارد ؟ آیا جای شمارو در سایت تنگ کرده اند ؟ آیا پرسیده اید به من ربط ...

نخیر فقط برای من جای سوال بود چرا در پی شوهر هستند و خواستم برادرم را برای امر خیر بفرستم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااایی خداا منم قبول نکرد میخام از ساختمون بپرم توام میای؟🥲😂

بزار بیام واسا گوشیمم بیارم این لحظرو ثبت کنیم اخررر چرااااا🥲🥲😂😂😂😂😂😒

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

بخدا😂خیلیاشون نه قد و هیکل دارن و نه قیافه و اینا هیچی متاسفانه شخصیت و اخلاقم ندارن بعد خانوادشون ...

خیلی از دخترا هم اینا رو ندارن می‌خوان ایلان ماسک بیاد خاستگاریشون😏

خداروشکر خوشبخت بشی الهیی🥰😍

سلامت باشی عزیزم 

امیدوارم همه جوونا خوشبخت و عاقبت بخیر شن

و از همه مهم تر انتخاب درست داشته باشن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چن سالشه ؟؟؟

چهل و خورده ای سال. 

میگن سالی که انقلاب شد به دنیا اومده. سال 57.

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اگه با مرد خوب ازدواج کنیم طلاق نمیگیریم و خوشبخت میشیم. همه مردها بد نیستند. دخترهایی تو فامیل دیدم ...

ولی الان اکثر مردم چ مرد چ زن مث قدیم تیستن اینقدر خیانتا زیاد شده من ک خودم میترسم گاهی میگم حتما واقعا قسمته ک تنهام چون اونقد حساسم ک اگه یه تجربه بد تو زندگیم بیاد دیگه سرپا نمیشم 

من با سی و دو سال سن هنوز از ارتباط گرفتن با پسرا میترسم کلا بعضیا زیاد کله شقه و نترسن و برای خودشو ...

سنشون ک حساسه قبول دارم

یه مشکل دیگه م که هست

اینه ک جدیدا خونواده ها فک می‌کنن روشن فکری اینه ک بچه شون رو آزاد بذارن و کاری ب کارشون نداشته باشت و محدودیتی در کار نباشه

این اشتباه محضه واقعا

من ۱۶ سالگی رو گذروندم و میدونم اگ ی سری محدودیت از طرف خونوادم نبود خیلی بلا ها سرم میومد

حس اژدهایی رو دارم که دستش سوخت ؛ فوت کرد !
بزار بیام واسا گوشیمم بیارم این لحظرو ثبت کنیم اخررر چرااااا🥲🥲😂😂😂😂😂😒

برد پیتِ من 

من خیلی دوست داشتم ولی خواهرت منو نخاست خوشبخت بشی🥲😂😂

تو دنیایی که همه کیکن تو واگعی باش.
چهل و خورده ای سال.  میگن سالی که انقلاب شد به دنیا اومده. سال 57.

در خواست دادم قبول کن 

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 
چون خانواده هامون محدودمون کردن میخوایم با شدهر کردن ب خواسته هامون برسیم .جز این نیست 

راستم میگی شاید یکی از این ک دخترم میگه مامان تا دانشگاه نرم اذواج نمیکنم شاید بخاطری اینه ک محدودشون نمیکنم