2777
2789
ایا خواسته آنها برای شما ضرری دارد ؟ آیا جای شمارو در سایت تنگ کرده اند ؟ آیا پرسیده اید به من ربط ...

نخیر فقط برای من جای سوال بود چرا در پی شوهر هستند و خواستم برادرم را برای امر خیر بفرستم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااایی خداا منم قبول نکرد میخام از ساختمون بپرم توام میای؟🥲😂

بزار بیام واسا گوشیمم بیارم این لحظرو ثبت کنیم اخررر چرااااا🥲🥲😂😂😂😂😂😒

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

بخدا😂خیلیاشون نه قد و هیکل دارن و نه قیافه و اینا هیچی متاسفانه شخصیت و اخلاقم ندارن بعد خانوادشون ...

خیلی از دخترا هم اینا رو ندارن می‌خوان ایلان ماسک بیاد خاستگاریشون😏

خداروشکر خوشبخت بشی الهیی🥰😍

سلامت باشی عزیزم 

امیدوارم همه جوونا خوشبخت و عاقبت بخیر شن

و از همه مهم تر انتخاب درست داشته باشن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چن سالشه ؟؟؟

چهل و خورده ای سال. 

میگن سالی که انقلاب شد به دنیا اومده. سال 57.

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اگه با مرد خوب ازدواج کنیم طلاق نمیگیریم و خوشبخت میشیم. همه مردها بد نیستند. دخترهایی تو فامیل دیدم ...

ولی الان اکثر مردم چ مرد چ زن مث قدیم تیستن اینقدر خیانتا زیاد شده من ک خودم میترسم گاهی میگم حتما واقعا قسمته ک تنهام چون اونقد حساسم ک اگه یه تجربه بد تو زندگیم بیاد دیگه سرپا نمیشم 

من با سی و دو سال سن هنوز از ارتباط گرفتن با پسرا میترسم کلا بعضیا زیاد کله شقه و نترسن و برای خودشو ...

سنشون ک حساسه قبول دارم

یه مشکل دیگه م که هست

اینه ک جدیدا خونواده ها فک می‌کنن روشن فکری اینه ک بچه شون رو آزاد بذارن و کاری ب کارشون نداشته باشت و محدودیتی در کار نباشه

این اشتباه محضه واقعا

من ۱۶ سالگی رو گذروندم و میدونم اگ ی سری محدودیت از طرف خونوادم نبود خیلی بلا ها سرم میومد

حس اژدهایی رو دارم که دستش سوخت ؛ فوت کرد !
بزار بیام واسا گوشیمم بیارم این لحظرو ثبت کنیم اخررر چرااااا🥲🥲😂😂😂😂😂😒

برد پیتِ من 

من خیلی دوست داشتم ولی خواهرت منو نخاست خوشبخت بشی🥲😂😂

تو دنیایی که همه کیکن تو واگعی باش.
چهل و خورده ای سال.  میگن سالی که انقلاب شد به دنیا اومده. سال 57.

در خواست دادم قبول کن 

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 
چون خانواده هامون محدودمون کردن میخوایم با شدهر کردن ب خواسته هامون برسیم .جز این نیست 

راستم میگی شاید یکی از این ک دخترم میگه مامان تا دانشگاه نرم اذواج نمیکنم شاید بخاطری اینه ک محدودشون نمیکنم