2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نه داداشم رو دیدی نه از زندگی من چیزی میدونی ولی داداشم از نظر شغل پول درآمد ادب و خوشبتیپی حرف ا ...

پزبرادرت رانده عزیزم.خداحفظش کنه.منم خودم چندبرادر دارم ومیدانم خاهرچقدبرادرش رادوست دارد.خاهرجماعت بکشیش میخاپزبرادرش رابده😂

خیلی بده مجرد موندن. خصوصا اگه خواستگار هم نیاد که ادم امیدی داشته باشه که بالاخره ازدواج میکنه.&nbs ...

یه چی بگم مجردی بهتر از ازدواج بد و خدا نکرده طلاقه بودن دورو بر من ک واسه شوهر کردن خودشونو هلاک کردن آخرشم طلاق گرفتن حداقل ما تجربه شکستو نداریم و شاید دغدغمون تنهایی باشه

ایا خواسته آنها برای شما ضرری دارد ؟

آیا جای شمارو در سایت تنگ کرده اند ؟

آیا پرسیده اید به من ربطی دارد یا نه ؟

آیا نیازهاشونو شما پاسخ گو هستید ؟ 

😅

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
😂👌

بخدا😂خیلیاشون نه قد و هیکل دارن و نه قیافه و اینا هیچی متاسفانه شخصیت و اخلاقم ندارن بعد خانوادشون توهم دارن دخترا منتظرن این عتیقه هارو بقاپن🙄

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
من ک خودم کلااا جز متقاضیام خیلی دلم میخاد منو بگیره ولی هفتاد سالمه😆😂😂

اخیییی حیف شد کههههه گنج بزرگیو از دست دادی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥲

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙