2777
2789

با اینکه حقوق دولتی در اومدم ولی اصلا خوشحال نیستم

با اینکه انتخاب خودم بوده ولی اصلا خوشحال نیستم

میگم کاش فرهنگیان بودم

امسال تو شهرمون با ۳ هزار تا بیشتر از من فرهنگیان آوردن

خیلی از آینده میترسم

بابامم نشون نمیده ولی میدونم ته دلش ازم ناراحته💔💔💔💔 این خیلی بده

چیکار کنم؟ برم یا بمونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

برو همه ارزو دارن برن حقوق

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چی ناراحته پدرت

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

مثل من 

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

منم رشته مورد علاقم نیاوردم اشکال نداره

واسه من مورد علاقم بود اصلا خیر سرم فرهنگیان نزدم

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
برای چی ناراحته پدرت

دوست داشت فرهنگیان بیارم 

با اینکه خیلی حوامو داره 

طرفدار مستقل شدنه،دوست داشت از الان صاحب شغل باشم

سلام حقوق که عالیه برو مردد نباش اصلا

عزیز دلم دلیلت چیه؟

دراومدم مورد علاقم نبود مجبورم برم به همه فامیل حتی مدرسه دروغ گفتم که دولتیه (پشت مونده بودم) الانم ببینم میتونم ی تاییدیه واسه دانشگاه دولتی بگیرم یا ن چون واقعا نمیکشم از بس اخلاقشون گنده

.....

دراومدم مورد علاقم نبود مجبورم برم به همه فامیل حتی مدرسه دروغ گفتم که دولتیه (پشت مونده بودم) الانم ...

من فرهنگیان اصلا نزدم عزیزم از این ناراحتم 

مردمو ول کن بابا فدای سرت

عزیز دلم دلیلت چیه؟

بازار کارش

درامدش

محیط کارش

وقتت برای خودته

با بچه ها ووالدین و ومدیر وناظم تو این مدارس و این وضع جامله سروکله نمیزنی واعصابت نابود نمیشه وجسم وروحت تقلیل نمیره باحقوق پایین 

حتما برو شک نکن