2777
2789
عنوان

خیانت

135 بازدید | 7 پست

میدونم خیانت بده ولی اگر دیدی مردت سمت راهش رفته ببین عیب تو کجا بوده همش جنسی نیست خیلی دلایل کوچیک و بزرگ که خودت باید پیدا کنی .اگر دیدی زنت رفته بگرد ببین چه کردی چه نکردی کجا کم‌گذاشتی یکم خودمون و درست کنیم نفرین و دعوا و کشت و کشتار بزاریم زمین فکر کنیم اونوقت میفهمیم دلیل تمام بدی ها خودمونیم .

نمیگم استثنا نیست هست اونا رو بزارید کنار ولی اونا انگشت شمارند بقیه چی یکم کسری خودمون ببینیم خانم عزیز آقای عزیز 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هیچی براش کم نذاشتم هیچی اما بهم خیانت کرد 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
من هیچی براش کم نذاشتم هیچی اما بهم خیانت کرد 

بگرد ببین مگر اینکه جز دسته بیماران جنسی بوده باشه گل بی عیب خداست دختر گلم منم زنم ولی واقعا بی طرف برگرد زندگیت ببین 

بگرد ببین مگر اینکه جز دسته بیماران جنسی بوده باشه گل بی عیب خداست دختر گلم منم زنم ولی واقعا بی طرف ...

یک ماهه هر روز و شب دارم فکر میکنم و به هیچی نمیرسم من هم خوشگلم هم خوشزبونم و همیشه هم باهاش کنار اومدم خیانتش جنسی نبوده 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
یک ماهه هر روز و شب دارم فکر میکنم و به هیچی نمیرسم من هم خوشگلم هم خوشزبونم و همیشه هم باهاش کنار ا ...

خوب چون داری ظواهر میبینی کاشکی جزیی نگری کنی پیداش می‌کنی بعد که پیدا کردی میبینی برای تو بی ارزش بوده و اصلا چیزی نیست ولی برای طرف مقابلت باارزش بوده 

خوب چون داری ظواهر میبینی کاشکی جزیی نگری کنی پیداش می‌کنی بعد که پیدا کردی میبینی برای تو بی ارزش ب ...

من از خودشم خیلی میپرسم و میگه تو خیلی کاملی من خوب خیلی موردا بوده که تغییر کردم و درستشون کردم