2777
2789
عنوان

رشته تجربی دهم

143 بازدید | 15 پست

سلام دخترا میشه بگین با چه معدلی رفتین تجربی ؟؟؟

معدل نهم مهمه یا هفتم هشتم نهم؟؟ اگه هر سه سال مهمه میشه بگین چه معدلی اوردین که رفتین تجربی

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫
هفتم و هشتم ضریب 1 داره نهم ضریب 3 من هفتم 19.95 هشتم 19.98 نهم 20

مرسی ک جواب دادی یعنی اکثر نمرات ۲۰ ۱۹ بوده درسته. خیلی سخت شده قدیما من ۱۷نیم معدلم تجربی خوندم الان برای دخترم پرسیدم پس باید خیلی بخونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ک جواب دادی یعنی اکثر نمرات ۲۰ ۱۹ بوده درسته. خیلی سخت شده قدیما من ۱۷نیم معدلم تجربی خوندم الا ...

خواهش❤

اره دیگه من کلا نهم نمره کمتر از 19.5 نداشتم با معدلای پایین ترم ممکنه بشه الف اورد مثلا 19 و اینا ولی خب ممکنه تو دبیرستان کم بیاره

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

مرسی ک جواب دادی یعنی اکثر نمرات ۲۰ ۱۹ بوده درسته. خیلی سخت شده قدیما من ۱۷نیم معدلم تجربی خوندم الا ...

سلام عزیزم توی یک تاپیک نوشتی دهترتون پاش روبه داخل میزاره...الان خوب شده؟

دخترتون پاهاش رو روبه داخل میزاشت الان خوب شده؟

سلام. الان دخترم ۵سالشه وقتی ۲سالش بود بردم تهران دکتر چون گفتم اگه نیاز ب کفش داره بگیرم براش که دیر نشه. ولی دکتر گفت نیاز نیس. گفت این ارثیه. و استخون پاش از قسمت لگن اونجاش کامل میچرخع. که نیاز ب کفش نداره. الانم اگه دقت کنم متوجه میشم. وگرنه نشون نمیده. 

دخترتون پاهاش رو روبه داخل میزاشت الان خوب شده؟

قبل از تهران شهر خودم رفتم ک کفش داد پوشیدم با همون کفش هم پاش رو موقع راه رفتن همون مدلی روی زمین میزاشت یعنی رو به داخل.. خودم میدیدم کفش تاثیر نداره یادم نیس چند ماه پوشیدم براش بعدش بردم تهران. ک اونجا گفت اصلا به مچ پاش ربط نداره ک کفش بدم. گفت پاش از قسمت لگن میچرخه

ممنون...وقتی زیر دوسال بود بیشتر معلوم بود؟؟

تا اون موقع ک راه نمیرفت اصلا مشخص نبود یعنی پاش ایرادی نداشت یعنی کنار هم میزاشتم کج و اینا نبود. بعد ک راه افتاد اره مشخص بود مچ پاهاش به داخل بود. الان خیلی بهتره طوری که اصلا یادم رفته . امروز بهش گفتم اروم اروم راه برو من از پشت نگاش کردم دیدم پای چپش یکم رو به داخل میزاره هنوز

تا اون موقع ک راه نمیرفت اصلا مشخص نبود یعنی پاش ایرادی نداشت یعنی کنار هم میزاشتم کج و اینا نبود. ب ...

خداکنه پسر منم به مرور زمان پاشو درست بزاره...پسره من پنجه های پاشو روبه داخل ومتمایل به داخل میزاره

خداکنه پسر منم به مرور زمان پاشو درست بزاره...پسره من پنجه های پاشو روبه داخل ومتمایل به داخل میزاره

انشالله خوب میشه. ولی حتما یه دکتر ارتوپد ببر. میدونی من هم شهر خودم بردم هم تهران.  یه غصه بزرگ بود برام خیلی رو مخم بود و ناراحت بودم. بعد تو نت اینا خوندم ک بعضیا دیر میبرن دکتر زودتر ببری شاید با پوشیدن کفش درست بشه. ولی بعد ک دکتر گفت خودش خوب میشه و دیدم کفش میپوشه تاثیر نداره دیگه بیخیال شدم. پسرت راه میره؟؟

انشالله خوب میشه. ولی حتما یه دکتر ارتوپد ببر. میدونی من هم شهر خودم بردم هم تهران.  یه غصه بزر ...

انشاالله هیچ مادری نگران سلامتی بچش نباش...اره پسرم دو هفتس که راه افتاده....اما مدل دبلیو یا همون قورباقه ای میشینه

انشاالله هیچ مادری نگران سلامتی بچش نباش...اره پسرم دو هفتس که راه افتاده....اما مدل دبلیو یا همون ق ...

اصلا نزار بشینه. هر وقت میشینه بهش با مهربونی بگو درست بشین.