2777
2789

پدرشوهزم  خیلی باعث رنج و عذاب من و همسرم شد و هنوزم سایه نحسش رو زندگیمون هست و باعث ضرر مالی و فشارهای روانی روی من و همسرم شد 

من سعی کردم ازش توقع نداشته باشم و ببخشمش اما به خودم گفتم دیگه باهاش ارتباط نمیگیرم

حالا مریض شده زنگ زده به شوهر من که ببرتش دکتر

حالا همسرم امروز تعمیرات هم داره برای کارش 

تا یه چیز میشه به شوهر من زنگ میزنن نه به برادرشوهرای دیگه ام

من از این لجم میگیره که بین همسر منو پولش پولو انتخاب کرد حالا بره با همون پولش هرکار میخاد بکنه اصلا پولش ببرتش دکتر

نمیدونم چیکار کنم که کلا از زندگیم حذف بشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووووکوتاه بیا بابا

ی ویزیت دکتر میخاد ببره شوهرت تاپیک زدنت چیه

ی ویزیت دکتر بردن شوهرت ب اندازه ده بار پوشک عوض کردنا کودکیش حساب میشه

فکر کردم پدرشوهرت تو جا افتاده باید لگن بگیرین و شب و روز پرستاری بدین، در این صورت بهت حق میدادم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

حالا پسرشه یه دکتر ببرتش چیزی نمیشه شما رابطه نداشته باش باهاشون

ما ازشون توقعی نداریم دلم میخاد متقابل باشع

وقتی یادم میاد به خاطر پول چه کارها که نکرد دلم نمیخاد حتی همسرم یک قدم ّراشون برداره

نمیتونی بدای همیشه حذف کنی.خانواده هرچقدر هم بد باشه ریشه وپایه هر آدمیه!امروز جدا بشین فردا که اون آدم فوت کرد باید بری مجلس ختمش!!!دلت رو بزرگ کن تا آرامش داشته باشی راحت نیست می‌دونم ولی اجازه نده با کینه دلت رو سیاه کنن و آزارت بدن...

نه مگه اسگلم الکی میگم میخواین بیایم کمک ولی بهونه که نرم .هر کی خوبی کنه خوبی کن نکرد به جهنم باید ...

دقیقا منم حرفم اینه 

پدرشوهر من اونجایی که میتونست کمکمون نکرد که هیچ سنگم انداخت جلو پامون حالا یاد پسرش افتاده

پدرشو نمیتونه حذف کنه که همسرتون ببرش دکتر ولی نیازی نیست شما تماس بگیری با پدر شوهرت یا دعوتش کنی خ ...

دلم نمیخاد از همین الان همه مسولیت هاش بیوفته گردن ما

ددتا پسر دیگه هم داره

اما همش از ما انتظار داره

اووووووکوتاه بیا بابا ی ویزیت دکتر میخاد ببره شوهرت تاپیک زدنت چیه ی ویزیت دکتر بردن شوهرت ب انداز ...

اگه مادرشوهرم مریض میشد من خودم میگفتم به همسرم که بره کمکش

ولی این آدم....

بعدشم پدرشوهرم انواع و اقسام مرض ها رو  داره 

نمیخام از همین الان عادت کنند فقط از ما توقع داشته باشن

ما ازشون توقعی نداریم دلم میخاد متقابل باشع وقتی یادم میاد به خاطر پول چه کارها که نکرد دلم نمیخاد ...

به هر پدرمادرشه، شما راحت تر میتونی قیدشونو بزنی ولی اون نه. به خاطر این چیزا زندگیتو تلخ نکن