2777
2789
دوست داری دندونو؟ اگه دوست داری اره ارزش داره

اره تو رشته های تجربی دندون بیشتر دوست دارم چون من هنرمم خوبه میخوام کنار درس هنر هم ادامه بدم اما مبگم زیست فناوریم رشته ای که میشه توش پیشرفت کرد گستردست لا توجه به شرایطم چیکار کنم؟ ممنون میشم جواب بدید خیلی درگیرشم

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تو رشته های تجربی دندون بیشتر دوست دارم چون من هنرمم خوبه میخوام کنار درس هنر هم ادامه بدم اما م ...

اگه توان خوندنو کنکورو داری دندون بهتر از زیست فناوریه 

وی متاهل میباشد و ۲۰۶ سفیدش تنها  به همسر وی تعلق دارد. قضاوت نفرمایید😂🌻

ن میخام بمونم پشتتتتت

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

واسه ثبت نام فرهنگیان تا کی وقت هست؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

سلام من امسال دانشجو هستم ولی می‌خوام واسه کنکور مجدد آماده شم ...به نظرتون امکانش هست؟چطوری میشه هم درسای دانشگاه و هم کنکور رو باهم پیش برد؟ساعت مطالعه و تست روزانه چقدر باشه؟یکم منو راهنمایی میکنین

ممنون❤️

سلام من امسال دانشجو هستم ولی می‌خوام واسه کنکور مجدد آماده شم ...به نظرتون امکانش هست؟چطوری میشه هم ...

شدن که میشه 

ولی به توانایی تو بستس ساعت مطالعه و اینا 

ولی دیگه کمتر از ۶ ساعت مطالعه نباشه خب 

اگه دانشگاهت قبول کنه میتونی مرخصی بگیری

وی متاهل میباشد و ۲۰۶ سفیدش تنها  به همسر وی تعلق دارد. قضاوت نفرمایید😂🌻
شدن که میشه  ولی به توانایی تو بستس ساعت مطالعه و اینا  ولی دیگه کمتر از ۶ ساعت مطالعه ن ...

شما کدوم دانشگاه فیزیوتراپی خوندین‌؟

نظرتون راجب دانشگاه علوم بهزیستی تهران چیه؟میدونین واسه فیزیوتراپی چه رتبه ای میخواد؟

من دانشجوی پرستاری ام هدفم فیزیوتراپی تهرانه

فرهنگیان قبول شدم نه امروز رفتیم پرسیدیم گفتن از هفته دیگ بیاین

عاقا یه سوال ازت داشتم فکر کنم کاردانی اموزش ابتدایی بودی؟

فرقی با کارشناسی داره؟ ازلحاظ استخدامی و .؟.

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺