2777
2789
عنوان

بعد از سه ماه اومدم خونه پدری

148 بازدید | 16 پست

همه چی اوکی بود تا اینکه مامانم از دیروزه هی میگه کاری نمیکنم تیکه میندازه با یکی حرف میزنه میگه همش میخوابه خب من اومدم استراحت خونه مامانم مثلا بعد سه ماه تا حد امکانم کمک میکنم ولی اصلا نمیبینه الانم از دیشبه باهام حرف نمیزنه پیش مامانبزرگمم کوچیکم کرد مثلا اومدم مهمونی دلم باز شع🤦🏻‍♀️

دلم انقدر گرفته میخوام فردا برگردم خونم چون راهمون دوره اومدنی معمولا بیست روزی میمونم شایدم اون حق داره زیادی تنبلی کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده ساعت

مثل منی تقریبا ... با عصبانیت تصمیم نگیر چند روز بمون چون راهت دوره با کدورت ترکشون نکن ...قدر لحظه ها رو بدون

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
خوب دیگه وقتی زیاد بمونی مهمون نیستی که، کمک کنی چیزی نمیشه، گناه داره 

میدونم ولی کارایی که کردمم دیشب چنان کوچیک کرد که از خودم بدم اومد به مامانبزرگم گفت یه جا جمع میکنه فکر میکنه کار خونه تمومه یبار ظرف میشوره فکر میکنه همه کار کرده

بهم بر خورد🥲

شوهر من اجازه نمیده تندتند برم شیش ماه یه بار میرم نهایت دوهفته می مونم 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
شوهر من اجازه نمیده تندتند برم شیش ماه یه بار میرم نهایت دوهفته می مونم 

منم میام بیشتر به خاطر درسام میمونم مثلا چهار ماه پیش موندم برا کنکور خوندم حتی یه لحظه هم بیرون نرفتم

منم میام بیشتر به خاطر درسام میمونم مثلا چهار ماه پیش موندم برا کنکور خوندم حتی یه لحظه هم بیرون نرف ...

انشاالله موفق بشی گلم بهترین کاررو میکنی که بفکر پیشرفت خودتی باهمین فرمون برو من که از خونه دار بودنم پشیمونم

من بیست سالمه خود مامانم عاشق تمیزیه من همه چیو با حوصله انجام میدم عصابش بهم میریزه🥲

منم مامانم وسواس داره هرکس یه ساعت بره خونش پشت بندش تموم خونه روتمیز میکنه خونش برق میزنه منم هرباری برم خونش رو دسته گل تحویل میدم گناه داره کارکردن چیزی از آدم کم نمیکنه