2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه آرزوهات رو نقاشی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 3185 بازدید | 73 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم تهرانی وضع سایت همش پسرفت کرده عملا حذف کاربری که دیگه نیست به نی نی یار بگیم حسابو ببنده وجود نداره مثل سیاه چاله شده سایت نه میشه ازش رفت بیردن نه میشه تعلق شد نه پست ویرایش کرد نه تاپیک حذف کرد،مروم کشورهای دیگه دارن میرن سیارات دیگه زندگی کنن این سایت پسرفت شدیدی کرده ،نمیشه بخاطر بازدید خوردن زیاد سایت حق حذف حساب کاربری و حذف تاپیکو از کاربرا بگیرید همه ما انسانیم همدیگه رو درک کنیم،۱ سال پیش وعده حذف تاپیک توسط کاربر رو دادید عمل کنید به حرفتونوگرنه با ریزش کاربر روبه رو میشید

عرض سلام و ادب خدمت مدیر محترم سایت😊 

یه مشکلی یکساله به نینی یارها میگم ولی هنوز درست نشده، عکسهای چندسال قبل اصلا باز نمیکنه مثلا یه عکسی رو میخوام که تاپیکش مال سال ۹۸ هست یه مربع سفید میاد و میزنم باز کردن چیزی پیدا نمیکنه، استارتر اش هم خیلی وقته نیست که ازش بخوام واسم دوباره بفرسته. لازم دارم اون عکس رو

لطفا پیگیری کنین تا این مشکلات هرچند خرده ریز هم حل بشه و سایت تبادل نظر و اطلاعات بهتری داشته باشیم، پیشاپیش ممنونم🌹

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

@niniyar_5  

پیاماتونو بخونید

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

این کاربری تعلیق شده 🧐؟؟؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

مدیر تعلیق شده ؟ 🥺

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

لطفا دسترسی حذف تاپیک رو به خود کاربران بدهید 

این حق هر کاربری در هر شبکه مجازی است که بتواند نظرات یا پست هایی که درج کرده را حذف کند

اینکه ما برای حذف تایپک محبور باشیم یه نی نی یار پیام بدهیم اونم فقط برای حذف یک تاپیک که تازه خود نی نی یار تصمیم میگیره آیا تاپیک صلاحیت حذف داره یا نه ؛ یا اینکه نتونیم گزارش حذف بزنیم کاربران رو آزار میده 

سایت با محدودیت هاش که هر روز بیشتر میشه داره یه سری از مخاطبان خودش رو از دست میده 

یک مشکل دیگه ایجاد محدودیت توسط سایت برای درج عکس است لطفا این مشکل را حل کنید 

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷