2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه آرزوهات رو نقاشی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 3185 بازدید | 73 پست
سلام  الان دوساله مشکل داره و همش میگید معلوم نیست کی درست بشه ، واقعا یکی نیست رسیدگی کنه ؟&n ...

شماره ای که عضو بودین قبلا و رمزشو یادتون رفته و میزنین برای بازیابی کد نمیاد رو تو خصوصی بدین و اسم مستعار کاربری رو بفرستین برام

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من رمز کاربری قبلیم رو فراموش کردم ، هرچی شماره رو میزنم و کد تایید هم میاد ، اما هی میگه کلمه ...

سلام نی نی یار عزیزم لطفا این مشکل منو پیگیری کنید @niniyar_3  الان بیشتر از یساله کاربریمو نتونستم برگردونم ، رمزمو فراموش کردم ، وقتی برای بازیابی شمارمو وارد میکنم کد میاد ، اما میگه کلمه عبور اشتباهه

@niniyar_3    

خصوصی شماره رو بفرستید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام خانم تهرانی ما زبونمون مو درآورد از التناس به نی نی یار ۱ خسته شدیم چه وضعیه ۳ ۴ بار باید بفرستیم تاپیک و هی توضیح بدیم فلان جاش مشکل داره آشنا پست گذاشته برید بخونید،ولی هیچی به هیچی حذف تاکو ۱ سال پیش وعده دادید دست کاربرا باشه حالا منتظریم به وعده تون وفا کنید