2777
2789
عنوان

عاشق بچه ام ولی شوهرم...

334 بازدید | 18 پست

نمیدونم چیکار کنم 😔

من خیلی بچه دوست دارم عاشق بچه ام ولی با شوهرم مشکل دارم تو زندگی آرامش ندارم حالم خوب نیست با شوهرم و میترسم یه بچه بیارم و بدبختش کنم 😭

دو ساله که ازدواج کردم و همچنان میترسم از اقدام واسه بچه 😔

همینطور خواهشا به ترست ادامه بده و اقدام نکن

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچنان بترس! بچه که اسباب بازی نیست که وقتی شرایطشو نداریم چون فقط دلمون میخواد بیاریم.

خب اخه تا کی .شاید سن بچه دارشدنش داره میگذره .شوهرشم ک ب راحتی نمیتونه عوض کنه یعنی هیچ وقت بچه نیاره

نزار بیاد.بچه گناه داره.ادم اولش باید خونش آرامش داشته باشه بعد بچه بیاره

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇

بچه واقعا اعصاب و روان آدمو به هم میریزه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
خب اخه تا کی .شاید سن بچه دارشدنش داره میگذره .شوهرشم ک ب راحتی نمیتونه عوض کنه یعنی هیچ وقت بچه نیا ...

سن بچه دار شدنم نمیگذره آخه هنوز زیر سی هستم ولی خب این که هیچ وقت بچه نیارم واقعا تلخه برام فکر کردن بهش😭

همینطور خواهشا به ترست ادامه بده و اقدام نکن

لعنتیا چه جوابایی میدین

چطور اینا به ذهنتون میرسه

😂😂😂😂😂😂😂

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....