2777
2789
بین کنکور انسانی و ریاضی موندم  میگن ریاضی راحت روزانه قبول میشی  ولی از رشته ریاضی فقط ...

ببین تجربه دارم ک میگم میشه 

ولی ممکنه دانشگاه مورد نظرت برای این رشته مثلا15 نفر بگیره و30تا درخواست داشته باشه بین این30تا شانس قبولی کسایی بیشتره ک نمره معدلشون بیشتر باشه برای کسایی که دیپلمشون فرق میکنه یکم رقابتی میشه فضا

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتم کامپیوتر می خواستی ؟ چی آوردی من خواهرم شیراز کامپیوتر آورد ولی نمیره بخاطر مسیر می خواد بره آ ...

نه اولویت اولم دبیری ریاضی بود بعد مهندسی کامپیوتر 

زد اولی رو دراومدم دیگه 

حقیقتش خانواده منم نمیذاشتن برا مهندسی شهر دیگه برم،  الان چون میدونن بعد چهار سال استخدامم و محل خدمتم شهرمه میذارن برم،  دلیلشونم منطقیه توی مهندسی خیلی دانشگاه مهم نیست اگر تهران نباشه متاسفانه،  بعد نمره مهمه که ادم توی شهرخودش باشه راحت تر میتونه درس بخونه نمره بیاره 

خوابگاه دردسر زیاد داره.  رفت امدم هست

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️