2777
2789
والا اگر بود دوستای من با پنج هزار شیش هزار اواره رشته های دیگه نبودن  سراسری زنجان کامپیوتر ب ...

دوستات ریاضی بودن؟ 

والا من دوستم ۹۰۰ ریاضی شد کامپیوتر تهران نیاورد مجبور شد بره خوابگاه👩‍🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور ریاضی سخته  دیپلم ریاضی دارم ولی میخوام دیپلم مجدد رشته انسانی بگیرم

حالا چرا کامیپوتر اینم خیلی گسترده ست و کار گیر آوردنش بگیر نگیر داره 

تو همون انسانی مدیریت ها رشته های خوبین

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

دوستات ریاضی بودن؟  والا من دوستم ۹۰۰ ریاضی شد کامپیوتر تهران نیاورد مجبور شد بره خوابگاه👩‍🦯

خودمم ریاضیم 

اتفاقا برا مام 1050 کلا تهران نیاورد کامپیوتر تبریز اورد 

یه دوستمم 1240 زنجان اورده 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

والا اگر بود دوستای من با پنج هزار شیش هزار اواره رشته های دیگه نبودن  سراسری زنجان کامپیوتر ب ...

هست گلم حتی امسال و پارسال خصوصا برای انسانیا کاردانی رشته های بهداشت گذاشته بودن بدون کنکور 

پارسال فکر کنم مامایی یا اتاق عمل بود امسال بهداشت

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

اگه معدل کتبی رشته انسانی بالای ۱۵ باشه امکانش هست مهندسی کامپیوتر روزانه قبول شد ، با سوابق ؟!

اره بستگی ب تعداد درخواسا ها و رقابت ها داره

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

مدیریت ها کجاها میشه استخدام شد؟

مدیریت مالی بانک ها میگیرن دیگه مدیریت بازرگانی هم بازار کارش خوبه اقتصاد هم خوبه ارشد MBA می خونی حسابداری هم که عالی

هست گلم حتی امسال و پارسال خصوصا برای انسانیا کاردانی رشته های بهداشت گذاشته بودن بدون کنکور  ...

پس همه چیو ابکی کردن،  میگم دوستام با هزار رفتن کامپیوتر بعد یکی کلا بدون کنکور میشه عین اینا 😑

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

اره بستگی ب تعداد درخواسا ها و رقابت ها داره

بین کنکور انسانی و ریاضی موندم 

میگن ریاضی راحت روزانه قبول میشی 

ولی از رشته ریاضی فقط مهندسی کامپیوتر و معماری رو دوست دارم 

از چندتا مشاور پرسیدم بعضیا گفتن نمیشه با کنکور انسانی با سوابق مهندسی کامپیوتر روزانه قبول شد بعضیا هم گفتن میشه 

ولی تو دفترچه با سوابق مهندسی کامپیوتر روزانه بود 

خودمم ریاضیم  اتفاقا برا مام 1050 کلا تهران نیاورد کامپیوتر تبریز اورد  یه دوستمم 1240 ز ...

خودتم کامپیوتر می خواستی ؟ چی آوردی من خواهرم شیراز کامپیوتر آورد ولی نمیره بخاطر مسیر می خواد بره آزاد شهر خودمون

مدیریت مالی بانک ها میگیرن دیگه مدیریت بازرگانی هم بازار کارش خوبه اقتصاد هم خوبه ارشد MBA می خونی ح ...

پس کنکور انسانی شرکت کنم؟!🥺

من هرچی که با کامپیوتر باشه رو بیشتر دوس دارم 

پس همه چیو ابکی کردن،  میگم دوستام با هزار رفتن کامپیوتر بعد یکی کلا بدون کنکور میشه عین اینا ...

فراتر از ابکی خیلی چرت شده از وقتی فهمیدم امسال رتبه دو رقمی فرهنگیان مردود شده و 4 رقمی قبول شده ته دلم خالی شده

پس کنکور انسانی شرکت کنم؟!🥺 من هرچی که با کامپیوتر باشه رو بیشتر دوس دارم 

کامپیوتر باید خیلی اکتیو و بروز باشی یادتم باشه دانشگاه چیزی یاد نمی‌ده خودت باید دوره های بیرون بری تا یاد بگیری دانشگاه فقط مدرک میده و بعدشم تموم