2777
2789
عنوان

نظرسنجی چالش علمی

96 بازدید | 8 پست

اونایی که از لحاظ علمی تحقیق داشتن بگن 

به نظرتون چند درصد قوانین و نظریه های فیزیک اشتباهه؟

یا در آینده میتونه تغییر کنه ؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
10 درصد و یا کمتر
1
25%
20 تا 40 درصد
2
50%
40 تا 60 درصد
1
25%
60 تا 80 درصد
0
0%

من فقط یه نکته ای رو اضافه کنم

تو علم خیلی تفاوت وجود داره بین فرضیه و نظریه

نظریه باید شواهد خیلی خیلی قانع کننده ای براش وجود داشته باشه تا این لقب رو بهش بدن

مثلا نظریه نسبیت انیشتین. اون زمانی که خود انیشتین این نظریه رو ارائه داد همه بهش خندیدن. دهه ها طول کشید تا به اثبات رسید و شد نظریه

خیلی از چیزهایی که ما در مورد علم فیزیک می شنويم مثل تئوری ریسمان ها، جهان های موازی، جهان هولوگرامی و غیره، اینا فرضیات علمی هستند و نه نظریه

فرضیات همیشه می تونن از ۰ تا ۱۰۰ تغییر کنن

اما اگه منظورت نظریه اثبات شده در فیزیک هست احتمال رد شدنش خیلی خیلی پایینه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
من فقط یه نکته ای رو اضافه کنم تو علم خیلی تفاوت وجود داره بین فرضیه و نظریه نظریه باید شواهد خیلی ...

بله میدونم ، اما در گوشی بگم ک

در همون زمان انیشتین هم دانشمندان دیگه ای هم بودن که با نظریه ی اینشتین مخالف بودند و دلایل تا حدودی قانع کننده ای داشتند مثلا برخی از اون ها به وجود اتر باور داشتن و....

خیلی از دانشمندان فیزیک و مهندسان هم آزمایشگاه هاشون و تمام کارهای علمی شون از بین رفت

مسئله اینجاست که دانشگاه ها تمام علوم فیزیک رو ارائه نمی دهند ، زیاد هم امکان تحقیق و آزمایش نمی دهند

اگر می دادند، قطعا خیلی چیزها تغییر می کرد

خیلی از نظریه و قانون ها تکامل پیدا می کردند یا عوض میشدند

( البته من کاری به انیشتین ندارم، ایشون یک نوع مثال بودند)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میدونم ، اما در گوشی بگم ک در همون زمان انیشتین هم دانشمندان دیگه ای هم بودن که با نظریه ی اینش ...

ببینید بحث اینه که صرف نظر از اختلافات بین دانشمندان، صرف نظر از امکانات و تبادل اطلاعات دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی، هییچ نظریه ای در هیچ علمی به اثبات نمی رسه مگر اینکه کاملااااا شواهد حمایتگرانه قابل اثبات و قابل آزمایش داشته باشه

هیچ نظریه علمی ای فقط توسط یک موسسه یا یک گروه تحقیقاتی یا یک کشور به اثبات نمی رسه. نظریات علمی نظریات جهانی هستند. جهان علم اون ها رو قبول داره نه یک یا چند نفر

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ببینید بحث اینه که صرف نظر از اختلافات بین دانشمندان، صرف نظر از امکانات و تبادل اطلاعات دانشگاه ها ...

دقیقا بخاطر همینه که ممکنه همه چیز تغییر کنه

به نظرم به جهان علم هیچ اعتمادی نیست 

همین جهان علم بود که مثلا نظریه داروین شرح داد در تمام کتاب ها ، دانشگاه و موسسات تدریس شد و این جهانی شد 

اما در نهایت ، اثبات شد که اشتباه بوده ...! 

خود جهان علم اشتباه زیاد داره ..! ( که خیلیا اش هم اشتباه نیست خودشون میخوان که اینطور باشه)

اختراعات فیزیک یک سری دانشمندان هم نشون میده 

اگر چه توسط جهان علم پذیرفته نشدند و تمام آزمایشگاه هاشون از بین رفت و کشته شدند

در این حال چطور میشه اعتماد کرد ..

وقتی امکان کمتر تحقیق و آزمایش علمی هست؟!

به هر حال خیلی چیزا ممکنه تغییر کنه 

دقیقا بخاطر همینه که ممکنه همه چیز تغییر کنه به نظرم به جهان علم هیچ اعتمادی نیست  همین جهان ...

نه نه اطلاعاتتون خیلی کمه

اون مثال رو که در مورد نظریه داروین زدید متوجه شدم

اطلاعاتتون ناقصه و تصویر درستی از علم و فلسفه علمی ندارید

به همین خاطر بیشتر متاثر از تئوری های توطئه هستید.

توصیه می کنم منابع موثق تر و به زبان انگلیسی رو برای درک بهتر مفهوم علم، نحوه شکل گیری فرضیات علمی و از اون مهم تر شیوه و پروسه اثبات و تبدیلشون به نظریه رو دنبال کنید

در مورد فرگشت هم جداگونه تحقیق اساسی داشته باشید

موفق باشید

نه نه اطلاعاتتون خیلی کمه اون مثال رو که در مورد نظریه داروین زدید متوجه شدم اطلاعاتتون ناقصه و تص ...

متاسفانه باید بگم هر طوری که نگاه کنی به قضیه فرگشت و نظریه داروین متوجه میشی که با اساس خلقت تناقض داره 

علاوه بر این ها اصلا با فطرت انسان و تکامل جور در نمیاد

به نظرم گاهی بهتره نظریات علمی و فلسفی مخالف اش رو هم بخونیم 

من معتقدم که گاهی دانش که مطرح میشه باید با نظام آفرینش یکی باشه و تناقض نداشته باشه

نظریات علمی به وجود آمده انسان ها باید با خود حقیقت آفرینش مطابق باشه 

عناصر علمی هستند که اثبات می کنند که اساس آفرینش از یک مرد و زن به وجود آمدند و تکامل یافتند

( نه نظریات فرگشت + میمون ها + کرم خاکی ها و.....) 

متاسفانه باید بگم هر طوری که نگاه کنی به قضیه فرگشت و نظریه داروین متوجه میشی که با اساس خلقت تناقض ...

"اساس خلقت"

"فطرت انسان"

"نظام آفرینش"

"من معتقدم..."

این الفاظی که به کار می برید نه علمی هستند و نه اصلا محلی از اعراب در بحث های علمی ندارن

اینا نظرات و باورهای شخصی شما هستند و تحت هیچ شرایطی علم قرار نیست از اونا تبعیت کنه. علم هیچ وظیفه یا تعهدی نداره که نه باور های مذهبی رو به رسمیت بشناسه و یا بخواد از اونا تبعیت کنه. اصلا این چه حرفیه که می زنید!!!

شما به هر چی معتقد باشی یا نباشی برا دل خودته. به علم ربطی نداره

اصلا مقصر من هستم که با کسی وارد بحث شدم که میخواد "خدا" و "آدم و حوا" و "کشتی نوح" رو وارد بحث علمی کنه

من دیگه کامنتی در این تاپیک یا هیچ جای دیگه در پاسخ به شما نمی ذارم.

موفق باشید

"اساس خلقت" "فطرت انسان" "نظام آفرینش" "من معتقدم..." این الفاظی که به کار می برید نه علمی هس ...

من در مورد دین صحبت کردم ؟!

حرف دلم ؟! اول از همه برید بخونید که داروین کی بوده و تحت چه عوامل فکری این نظریات ارائه داده 

و چرا جامعه ی علمی ایشون رو پذیرفتند بعد بیاید بحث کنید

من در مورد نظام آفرینش صحبت کردم که از هر شاخه ی علمی ژنتیک ، زیست و... میشه به اصل نظام آفرینش پی برد

چه ربطی به دین داره ؟! 

سیستم علمی که با اساس آفرینش مشکل داره 

علم نیست ، توهمه علمی برای انحراف بشریت هست

اینجا در مورد دین صحبت کردید

اگر منظورتون اثبات علمی ، آیات قرآن که سر این ها عقده هایی که دارید رد می کنید و کی گفته چیزی نمی دونید بیاید بحث کنید ؟! 

خیلی از دانشمندان در علم به آیات قرآن رسیدند در آینده نیز خواهند رسید( اصلا خیلیا اساس تحقیقات شون بر این هست)

این هم از لحاظ دین که گفتید

توصیه : از اول نباید در این تاپیک کامنت می گذاشتید چون من گفتم افرادی که در این حوزه تحقیق کردند بیان 

نه اونایی که فاز علمی گرفتند ذره ای هم انعطاف پذیر نیستن