2777
2789
عنوان

بعد از دوسال خانوادم اومدددن🥹🥹عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 18938 بازدید | 263 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه چهره مهربونی داری مادرر❤️ رنگ موهاتم خیلی نازه

فدای توووو❤️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سلام عزیزدلم  نه عزیزم اگر هم باشه خیلی خیلی خیلی کم

مرسی جان دل. 

خیلی هم خوشحالم که خانواده عزیزتون دیدی. 

منم تقریبا تو شرایط شمام. کاملا درک میکنم چه حال خوشی دارین. جمعتون تا ابد پایدار. شود باشید.

مرسی جان دل.  خیلی هم خوشحالم که خانواده عزیزتون دیدی.  منم تقریبا تو شرایط شمام. کاملا ...

قربونت عزیزم 

بهترین هارو برات ارزو میکنم❤️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اه زنگ خورد گوشیم تا تموم شد گذاشتی و برداشتی 😂

🫠😂❤️

عزیز ببخشید شما ایرانی؟

بله عزیزم

من شما رو میشناسم زیاد دیدم این تاپیکتو الان دیدم یبار دیگه عکس خودت و همسرت بذار منم ببینم 😉

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

من شما رو میشناسم زیاد دیدم این تاپیکتو الان دیدم یبار دیگه عکس خودت و همسرت بذار منم ببینم 😉

عزیزممم سر یه تایم مناسب همینجا پیامت رو دوباره ریپلای میزنم و میذارم که ببینی❤️❤️فدای تو

عزیزممم سر یه تایم مناسب همینجا پیامت رو دوباره ریپلای میزنم و میذارم که ببینی❤️❤️فدای تو

باشه مرسی همزمان باید آنلاین باشیم پس😅

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

برام کار پیش اومد گفتم حالا که وقت نمیشه کامنت جواب بدم حذف کنم😂

چقد باحالی تو پرستار خانمی ـ. پرستاری برازندته خدایی😘🌹🌹🌹🍃🍃🍃

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂