2777
2789
من صبح ها بهش چند لقمه نون با کره یا خامه میدم بعد برای مدرسه هم لقمه پنیر گردو و ی میوه سیب یا انگو ...

من شیره انگور ارده گرفتم گفتم شاید کم خونه اصلا تو دهن نکرد😒

ولی ماشالله دخترم ۶سالشه همچی میخوره ولی این نمیدونم چرا انقدر بد غذا اذیتم میکنه بخاطر غذاخوردنش☹

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
من شیره انگور ارده گرفتم گفتم شاید کم خونه اصلا تو دهن نکرد😒 ولی ماشالله دخترم ۶سالشه همچی میخوره ...

خیلی بده بچه بد غذا منم بخدا موهام سفید شده از دستش یکی واقعا نداره نمیده بچه بخوره من همه چی میگیرم این نمیخوره میدونی بعضی وقتا کتکش میزنم انقدر عصبی میشم میگم چرا انقدر ناشکری واقعا خسته شدم از دستش  تو یخچال پر میوه میکنیم یک بار تو این ۹سالش ندیدم در یخچال باز کنه ی میوه بخوره انقدر این دختر ناشکر  حرص در بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده بچه بد غذا منم بخدا موهام سفید شده از دستش یکی واقعا نداره نمیده بچه بخوره من همه چی میگیرم ...

واقعا بخدا تو خونه ما همش همین حرفها میچرخه شوهرم میگه قدیمها مردم نون نداشتن بخورن الان که تو خونه همچی هست بچه ها ناشکرن بخدا گردو گرفتم مغزکردم دوتا بسته گذاشتم تو یخچال یه دونه نخورد

انجیر مویز گرفتم مدرسه نمیبره

پسر همسایمون یکسال از بچه من کوچکتره۴۲کیلو وزنش ولی بچه من وزنش کمه چند وقت پیش مسابقه داشت همه بچه ها بردن بجزاین چون وزنش کم بوده😡

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

عزیزم مولتی ویتامین کندر بهش بده اشتهاش باز میشه من به بچه هام میدم واقعا تاثیر داشت چندروز پیش رفتم دوباره بگیرم پیدا نکردم😥

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤