2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم ۶ سال ابتدایی رو غیرانتفاعی میرفت  آره دیگه هم پول برگه هم تکلیف آخر هفته که بصورت کتابچه ...

پایه متوسط رو هم غیر انتفاعی فرستادید ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نه دیگه تیزهوشان قبول شد می‌ره تیزهوشان 

به سلامتی 

هزینه تیزهوشان چقدره ؟ و اینکه برای قبولی تیزهوشان کلاس خاصی رفت ؟ 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

به سلامتی  هزینه تیزهوشان چقدره ؟ و اینکه برای قبولی تیزهوشان کلاس خاصی رفت ؟

سلامت باشید 

من شیراز هستم امسال ۸۶۰۰ گرفتن پارسال ۴۲۰۰ بود 

آره هم کتابهای هوش دقت و تمرکز براش خریدم هم کلاس هوش و خلاقیت یه دوره براش ثبت نام کردم ولی زیاد هزینه نکردم برا کلاسهای مختلف 

سلامت باشید  من شیراز هستم امسال ۸۶۰۰ گرفتن پارسال ۴۲۰۰ بود  آره هم کتابهای هوش دقت و تم ...

ببخشید پسر خواهرم امسال ششم چه کتاب های بخونه برای قبولی تیزهوشان ؟

ببخشید پسر خواهرم امسال ششم چه کتاب های بخونه برای قبولی تیزهوشان ؟

من براش هوش ای تی گرفتم خیلی کتاب خوبی بود 

کتاب اسمارتیز و ۳۰ آزمون هم خریدم 

خیلی کتابهای مختلفی تو بازار هست ولی هوش ای تی از همش معروفتره 

خیلی خیلی روی زمان بندی تاکید کنید چون زمانش کمه و خیلی از بچه ها وقت کم میارن 

من براش هوش ای تی گرفتم خیلی کتاب خوبی بود  کتاب اسمارتیز و ۳۰ آزمون هم خریدم  خیلی کتاب ...

برای تمام دروس همین یه کتاب کافیه یا مثل کنکور برای هر درس یه کتاب ؟

آها تازه رفته پیش هست چیزی نگرفتن

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نه دیگه تیزهوشان قبول شد می‌ره تیزهوشان 

ببخشید من پسرم کلاس اوله میخوام از همین الان باهاش کار کنم تا پایه ششم تیزهوشان قبول بشه

شما قبلش کار خاصی براش انجام دادید؟میشه راهنمایی کنید؟