2777
2789

میخوام پسرم عربیش از پایه قوی بشه.این کتاب خوبه براش تهیه کنم؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

اصلا عربی هفتم کتاب کار نمیخاد اگرم بخواد نهایتا براش خیلی سبز بگیر اونم تشریحی 

کتاب کار و کمک و درسیو تست و اینارو بیشتر بزار برای دبیرستانش الان انچنان نیازی نداره

اصلا عربی هفتم کتاب کار نمیخاد اگرم بخواد نهایتا براش خیلی سبز بگیر اونم تشریحی  کتاب کار و کم ...

مدرسه دولتی میره تعدادشون زیاده معلم نمیرسه بهشون.چون درس جدیدیه میخوام تدریس و اینام داشته باشه با نمونه سوال که باهاش کار کنم.خودم عربیم زیاد خوب نبود 

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدرسه دولتی میره تعدادشون زیاده معلم نمیرسه بهشون.چون درس جدیدیه میخوام تدریس و اینام داشته باشه با ...

خب اگر معلمشون نمیرسه و میدونی که پسرت با جزوه یاد میگیره خیلی سبز بهترین جزوه هارو داره در همه زمینه ها قشنگ همه چیز رو باز میکنه و توضیح میده اگرم میدونی که با جزوه یاد نمیگیره و نیاز داره معلم براش توضیح بده من سایت آلا رو پیشنهاد میکنم 

سرچ بزن آلا بعد گزینه دوازدهم ،یازدهم ، دهم یا هرپایه ای اومد رو انتخاب کن بعد با فیلتراش بزارش رو عربی هفتم اونجا هم جزوه هست هم ویدیو 

ویدیو هاش رایگانه ولی جزوه هاش رو باید بخرید

خب اگر معلمشون نمیرسه و میدونی که پسرت با جزوه یاد میگیره خیلی سبز بهترین جزوه هارو داره در همه زمین ...

ممنونم