2777
2789

مستاجرم ۳ماه بعد قراردادش به زور شورا و اینا بیرونش کردم . چون میدونست زن تنهام  برام قلدری میکرد . خیلی اذیتم کرد. موقع تحویل خونه۵نفری دورم کردن و‌کاغذ ازم گرفت که خونه رو‌سالم تحویلم داده ، منم فقط میخواستم که زودتر بره چون صدای همسایه هارو‌در اورده بودبودفرش میشست بالای واحدم  .خلاصه قاضی ۱ملیون بیشتر گفت نگه دارم ، 

الان که نگاه میکنم شیرالات اهرامی توالتو برداشته که قیمتش ۱۴۰۰هستش  یه شیر قدیمی کهنه گذاشته جاش . چسب دور تا دور سینک و‌انگار با چاقو کنده خودش ۳۰۰خرجشه. لامپ اشپز خونه سالم تحویل دادم سوخته بود ، خونه رو‌کثیف و پر چربی تحویلم داد. دیوار حال و داغون کرده ، نزدیک ۲ملیون و‌خورده ای باید هزینه کنم ، بنظرتون ۱تومن و بدم یانه حرومه ؟ممنون 

قاعدتا نه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اونایی که خراب کرده درست کن هرچی اضافه بود برگردون

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

بیشتر از اینا بهت ضرر زده و قانونش اینه خودش باید درست میکرد و سالم تحویلت داده پس نده پولو 

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲