2777
2789
عنوان

🔴🔴🔴 زلزله 🔴🔴🔴

274 بازدید | 32 پست

صبح غرق خواب بودم ساعت حدودا ۴و نیم بود دیدم داره میلرزه بلند شدم وحشت کردم... شوهرمو صدا کردم بلند شو زلزله.... رفتم بچمو بغل کردم گفتم اون یکیو بغل کن بریم پایین... رفتیم سمت در دیدم تاپ تنمه برگشتم دنبال چادرم میگشتم لعنتی همیشه دم دست بود خلاصه پیدا شد رفتم سمت در شوهرم گفت شلوار.... تا لباس شلوار پوشید گفت بزار یه دستشوییم برم بچه گفت اب میخوام دیدم بچم کم لباسه رفتم برا هردوشون لباس برداشتم خلاصه زلزله تموم شده بود ولی لوستره هنوز میلرزید بعد گفتم خودمم بزار برم دستشویی... وقتی اومدم بیرون یه تصمیم جدید گرفته بودم به شوهرم گفتم لباسای محل کارتو بپوش مارو بزار خونه مامانم تو بری ما چیکارکنیم تنها... این شد که الان از رو تخت خونه مامانم بهتون پیام میدم‌...... خیلی تجربه بدی بود🥺 تو راه از رادیو دعای عهد پخش میشد گفتم یا صاحب الزمان یعنی وقتش نشده هنوز بیای🥺 یاد جنگ و زلزله و اتفاقای اخیر افتادم تو اون تاریکی شب تو خیابون... یه نماز آیاتم باید بخونم.

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از خواب بیدارشدم دقیقا اول الله اکبر اذان  گوشی مامانم شروع کرده لرزیدن زمین چقد.وحشتناک بود اگه شدید تر بود ممکن بود چقد ادم بمیرن 🥺

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
ینی موقع فرار کردن از زلزله هم ب فکر اینید ک چی پوشییدید  خب حالا تاپ باشه

عزیزم مشهد خیلی سرده الان حتی روزاشم سرده شباش انگار قطبه 😶زلزله ام ساعت ۴ صب بود 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

عزیزم تو زلزله دسشویی چی 

اصن چجور دسشوییتون گرف 

من زلزله بیاد خودمم یادم میره کی ام

دسشویی جای خود

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896