2821
2789

من یه مشکل دارم  و در مورد مشکلم از یکی از اعضای گروه که همین مشکل رو داره و تجربه زیادی داره بعضی اوقات سوال میپرسم 

یه سوال پرسیدم که بنظر اون خیلی پیش پا افتاده بوده این پیام رو داد ، تعجب کردم! ناراحت شدم خیلی رک پیام داده 

شما بودید عکس العملتون چی بود؟

الان اسکرین شات پیام میذارم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خود ....  پنداری بیش نیست اصلا جواب ندین دیگه ام هیچ سوالی ازش نپرسید و کاملا قطع ارتباط کنید 

پشیمان می شود آنکه نمی میرد برای تو....چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی                     امیری حسین و نعم الامیر                                جنسیت:مرد 
خاک تو سرش من بودم عمرا چیزی ازش میپرسیدم کیه حالا اینطور جواب داده

بالا توضیح دادم

ناراحتی رو هضم کن به دل نگیر.ما جلوی اینکه دیگران نارحتمون میکنم رو نمیتونیم بگیریم اما جلوی ناراحتی خودمون رو میتونیم بگیریم.دوستتون رو به خاطر یه ناراحتی اینقدر راحت از دست ندین،فراموش کن اما دوستیت رو باهاش ادامه بده.اینجا بعضیها به من میگن خاله زنک،ناراحت میشم و پاسخشون رو متواضعانه میدم و هضمش میکنم چون دارم زندگی میکنم و زندگی ادامه داره پس با خوشحالی ادامه اش میدم نه ناراحتی.تشکر که وقت گذاشتین.

دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.

حرف بدی نزده،منظورم اینه که بد حرف نزده به هر دلیلی از نظرش شما زیاد پیام دادی

اگر خیلی به نظراتش نیاز داری خب به حرفش اهمیت بده

اگر نه که از کسی دیگه کمک بگیر

اما کلا زیاد پیام دادن کار جالبی نیست

حرف حق زده 

وقتی کسی اطلاعاتی داره و رایگان داره جواب میده قرار نیست دم به دقیقه ازش سوال کرد 

چون فقط شما نیستی کلی آدم دیگه هست و اون شخص زندگی شخصی خودشو داره 

هفته ای یک بار کل سوالاتتو‌ توی یه پیام بفرست بهش بگو

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

2825
2823
2791
2779
2792