2777
2789

من بچه کوچیک دارم پیام نور قبول شدم میشه کلاسارو غیر حضوری بردارم مشکلی نداره الان موندم میشه یا نه چون برای ثبت نام باید پول بدم پولم هدر نره 

معلم کلاس اول آینده 😍

من سالها پیش خوندم ورودی 87 بودم اما آره میشد نرفت اما نمره از 14 حساب میشه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من مهر ۹۶ به دنیا اومد منم از مهر ۹۶ دانشجوی پیام نور شدم . تو شش ترم لیسانس گرفتم حتی یک جلسه ه ...

واقعا چه خوب چی خوندین؟

معلم کلاس اول آینده 😍

میشه کلاسارو نری فقط میان ترم و پایان ترم بری ..میان ترم هم نری سیستم بهت ۴ میده که پایان ترم ۷ هم ب ...

امتحانا مشکلی نداره میرم فقط کلاسارو نمیتونم برم

معلم کلاس اول آینده 😍

یعنی چی چند نمره کم میکنن

6 نمره کلاسیه دیگه نری نمیدن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚