2777
2789

نزدیک دوسال است از دست همسایه بد اسایش نداریم با یه مادر مریض و الودگی صوتی که ایجاد کرده نمی تونم بخوابیم یه سر از ساعت ۷ صبح تا ۱۰ شب باندگوهاشون روشنه نه خواب داریم نه خوراک 

تذکر هم دادیم ولی کو گوش شنوا شکایت نمیشه اونا همه لاتن می ترسم بلای سرم بیارن اینقدر ادم اینور و اونور دارن که بفمن که کی از دستشون شکایت کرده 

من که نمی گذرم روز و شب کارم شده لعنت کرنشون از خونه فراریم اسایش نداریم من که نمی بخشمشون خدا الهی یه گره کور بندازه تو زندگیشون که هیچ جوره وا نشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا خیلی سخته ، آخه اینجوری که نمیشه زندگی کرد 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خونه تون بدید اجاره ، فعلا جایی دیگه برید زندگی کنید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

به نظرم باید بری با پلیس مشورت کنی ، دوسال کم نیست واقعا ... 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
یه بسیج کنار خونه مونه صبا همش آهنگ پخش میکنه هیچ وقت نمیبخشمشون 

باید بهشون بگید ما اذیت میشیم و..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

سلام.همسایه بد،مصیبت بزرگیه.ما یه همسایه داریم ماشینش رو جلوی در ورودی منزلمون(ویلایی)پارک میکنه.یه بار دیوار خونه مون رو تبدیل به آوار کرد.تعدادش خیلی زیاده.دعوا و درگیریشون بماند.هم دیه میدن هم دیه میگیرن. 

دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.

اینا باید یه غم سنگین تجربه کنن که حتی دل و دماغ پخش آهنگ و مردم آزاری نداشته باشن من انقدر بابت تعطیلات عید امسال خوشحال بودم ولی کل این روزا از ۸ و ۹ صبح صدای آهنگشون تو کل ساختمون پخش بود دقیق تا ۱ شب در حد یه وقفه ی ۱۰ بیست دقیقه ای قطع میشد و دوباره

زهرمارمون کردنش روزای دیگه به کنار که هفته ای چندبار همین برنامه رو داریم و تا یک و نیم دو شب قطعش نمیکنن