2777
2789
عنوان

داره بیشتر از یه ماه میشه که..

208 بازدید | 9 پست

بیشتر از یه ماه داره میشه که شوهرم دیگه پیامی بهم نداده

فاصله ها داره بیشتر میشه و غصه های منم روز به روز بیشتر .. خیلی دلم میگیره از این همه بی معرفتی .. 

میشه لطفاً برام دعا کنید :)

من رشته محبت تو پاره میکنم...شاید گره خورد به تو نزدیک تر شوم🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به درد زندگی نمی‌خورد پیام بده که چی غصت برا چیه 

میدونم 

همه همینو میگن 

ولی ته ته وجودم دلم برای خودم میسوزه که این همه ازش بی معرفتی دیدم.. دل که منطق سرش نمیشه

عزیزم نباید میذاشتی یه ماه بشه.سردی هر روز هم بیشتر میشه.قهر نباید طولانی بشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
عزیزم نباید میذاشتی یه ماه بشه.سردی هر روز هم بیشتر میشه.قهر نباید طولانی بشه

عزیزم شما اگه جایی باشی که یه لحظه هم امنیت جانی نداشته باشی بازم حاضر به ادامه دادن هستی؟

مشکل دل نیست که منطق سرش نمیشه دختر خوب  عادت کردی عزت نفست اومده پایین اعتماد به نفست مختل شد ...

درست میگید ..

عزیزم شما اگه جایی باشی که یه لحظه هم امنیت جانی نداشته باشی بازم حاضر به ادامه دادن هستی؟

با توجه به متن تاپیک شما عرض کردم عزیزم.متن ناراحتی و غم بابت ندادن پیام از طرف همسرتون بود.در این وضعیت که استارتر حرفی از طلاق و تصمیم قطعی نزده و اظهار غم کرده اینطور برداشت میشه که راهکار برای درست شدن بدین.طلاق که دیگه همه چیزش مشخصه.در جریان جزئیات زندگی شما نیستم‌.اما اگر واقعا اینطوری هست و امنیت جانی ندارین که دیگه جایی برای بحث نیست.امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین و بعد از اون تصمیم بهترین ها براتون پیش بیاد عزیز دلم.خدا کمکتون کنه.غصه نخورین چون چیزی حل نمیشه صبور باشین تا این دوران بحرانی سپری بشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫