2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی هاتون بگین😂🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 56 پست
من هر روز درحال سوتی دادنم همسایمون میبینم تو اسانسور میگه بفرمایید خونمون جای مرسی میگم خواهش میکنم ...

وای اینو گفتی من تازه نامزد کرده بودم مامان بزرگ شوهرم فوت کرد بعد تو تالار یه زنه اومد با ذوق گفت تو‌ عروس فلانی هستی منم خودمو‌اماده کرده بودم بهم تبریک بگه گفتم اره یهو گفت تسلیت میگم ولی من چون آماده تبریک بودم گفتم قسمت بچه هاتون بشه😑😐🤦🏻‍♀️🥺 

هنوزم دارم جون میدم بش فک میکنم 🤝🏻🤦🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

☺️عمق فاجعه اینجاس که یه بار جامدادی گذاشته بودم تو لباسم ادای خواستگار در میاوردم یکی از بچه های کل ...

وااای جرررر منم کلاس هفتم از اینکارا زیاد میکردم با قوطی اب معدنی و اینا😑😂الان تو دانشگاه ساکت ارومم

ن دانشگاه نبود آموزشگاه زبان بود  دانشگاه ک یادم ننداز😫🤣  پارسال دوترم پیش تقریبا خیلی ...

خواهر من چی بگم که اومدم تسلیت بگم با ضرب المثل گفتم خودتونو ناراحت نکنید شتریه که رو همه میخوابه 😐😐

خواهر من چی بگم که اومدم تسلیت بگم با ضرب المثل گفتم خودتونو ناراحت نکنید شتریه که رو همه میخوابه 😐 ...

وااای🤣🤣🤣🤣🤣 

من حتی با ضرب المثلم سوتی دادم😐😂 مثلا خواستم بگم پاش لب گوره 

گفتم لبش پای گوره 

استادمونم گفت آره لبش پای گوره😐😂 من نمیدونم چرا همش جاهای رسمی سوتی میدم:/ 

یا مثلا یسری پشت فرمون بودم استرس داشتم چون اوایل تمرینم بود برگشتم ب دوستم گفتم هوسم دله آب طالبی کرده😐 

خب آخه کوفت بخوری تو مجبوری وسط اون ترافیک حرف بزنی آخه🤦🏻‍♀️

من خیلی گناه دارم اون موقع که خدا داشت تعادل مغز و زبان و تقسیم میکرد من دستشویی بودم

جرررر😂🤦🏻‍♀️

اخه عادیه ادم یهو نمیفهمه چی میگه منم اینجوری میشم از بس تو جمع فامیل نمیریم