2777
2789

بعد حتی باهاش حرفم بزنید دلتنگیتون برطرف نشه من حتی ببینمشم خجالت میکشم کلی بغلش کنم دلم میخواد تو بغل بابام گریه کنم یه مدته نمیدونم چمه همش ناراحتم نمیدونم هیچی خوشحالم نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک خیلی دلم براش تنگشده برای صداش…خنده هاش شوخی کردناش…اما دیگ چهارساله ندارمش قدرشونو بدونین بهش بگین ک چقددوسش دارین بغلش کنید ببوسینش نزارین حسرت بشه مثل من🖤

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)
من ک خیلی دلم براش تنگشده برای صداش…خنده هاش شوخی کردناش…اما دیگ چهارساله ندارمش قدرشونو بدونین بهش ...

خدابیامرزه عزیزم روحش شاد

من روم نمیشه چون اگه بگم بابام میزنه زیر گریه اون تو این موضوعات از منم احساسی تره مخصوصا الان که تنهاست

خدابیامرزه عزیزم روحش شاد من روم نمیشه چون اگه بگم بابام میزنه زیر گریه اون تو این موضوعات از منم ا ...

مرسی عزیزم 

منم اینجوری بودم هیچوقت نتونستم احساسمو ابراز کنم سایشون مستدام

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)