2777
2789
بله درمان با بی هوشی یه داروی سبک میدن بی هوشی سبک میگیری میخوابی بیدار میشی همه چی تموم شده

جدی؟پزشکی میشناسید که انجام بده؟ بعد اگه من بیهوش بشم دهنم چطوری باز میمونه؟ به سوال دیگه م دندونا زیاده میتونن تو یکی دو جلسه تمومش کنن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور دهنشو باز نگه میدارن

وسیله دارن میزارن تو دهان باز می مونه

تمام درمان های بچه های کوچک به همین طریق هست

برای بزرگسالان  هم هست مطمئنن ایشون نه اولین نفری هست که این شرایط رو داره نه اخری

ببین به جررررات میتونم‌بگم‌ که هیچ کس اندازه من ازآمپول وسرم و خون و دندونپزشکی واین‌چیزا نمیترسه. م ...

گلم من از درد نمیترسم

نفسم بند میاد انقدر تپش قلب میگیرم همه ی دارو و اینا میره تو گلوم 

جدی؟پزشکی میشناسید که انجام بده؟ بعد اگه من بیهوش بشم دهنم چطوری باز میمونه؟ به سوال دیگه م دندونا ز ...

چند جلسه رو پزشک تشخیص میده 

از خود دندانپزشکی راهنمایی بگیر یا از منشی تلفنی بپرس دکتر انجام میده  یا خیر 

من جنوبی هستم نمیدونم شهر شما کی انجام بده

گلم من از درد نمیترسم نفسم بند میاد انقدر تپش قلب میگیرم همه ی دارو و اینا میره تو گلوم 

خب از ترس اینجوری میشی دیگه.اصلا نترس.راحت دراز بکش ونفس عمیق بکش وچشماتم ببند

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.
من یبار انقد ترس داشتم که پاهام به شدت میلرزید دکتر گفت چرا رفتی رو ویبره😁

وای من چشمم رو میخواست عمل کنه سرپایی بود بی حسی زد همه چی میدیدم هی دست می‌بردم تو دستش یهو گفت تو یبار دیگه دستت رو بیار بالا ببین میدم دستات رو ببندن به صندلی یا نه🤣🤣🤣

خوش بحالت که پولشو داری درست کنی به این فکر کن که خیلی ها نمی ترسن ولی پولشو ندارن

عزیزم شما از شرایط زندگی من خبر دارید؟ چرا زود میگید خوش به حالت من هیچ دندون سالمی ندارم که باهاش غذا بجوم😔 مجبورم انجام بدم حداقل یه دندون رو که دیگه درد نداشته باشم وقت غذا خوردن تازه گفتن درست هم نمیشه باید بکشم که کلا قسمت فک پایینم خالی میشه