2777
2789
من یبار انقد ترس داشتم که پاهام به شدت میلرزید دکتر گفت چرا رفتی رو ویبره😁

از چیه میترسی .دکتر یا دردش

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 
یکی از فامیلای ما اینجور بود.بیهوشش کردن یه عالمه دندون درست کردن..خودش هیچس نفهمید..اما کلی پول خرج ...

عزیزم اگه تهرانید میشه دکترش رو به من معرفی کنید و بگید هزینه ش چقدر شد؟ و اینکه چند بار باید بیهوش بشه که همه ی دندوناش درست شه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور روغن رو ب دندونات میزنی؟

اوایل قرقره میکردم تو دهنم دیدم اذیت میشم اخه به بوی نارگیل حساسم سردردمیگیرم

الان قد نصف ق چ میریزم تو دهنم بعدم باهاش دندونامو مسواک میزنم

سفید هم میکنه دندونارو

و اینکه اب نمک هم قرقره کنی و نخ دندون استفاده کنی بعده غذا خیلی خوبه من اصلا خمیر دندون استفاده نمیکنم دندون درد میگیرم با خمیر دندون اب نم ولی باهاش اذیت نمیشم

در کنارش کلسیم و ویتامین دی هم مهمه که استفاده کنین چون اگه تو بدن کلسیم اندازه باشه این نمک و روغن نارگیل و حنظل دندون رو ضدعفونی میکنن از عفونت  پاک میشه و باعث میشه خودش خودشو ترمیم کنه چون دندون جنسش از استخوان هست

ولی یه پروسه ی زمان بر هست

ولی واسه کشیدن دندون عقل باید پیگیرباشید دندوناتون جاش تنگ بشه بدترپوسیده میشه

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون

انقد راحته میخوابی اونجا اونم واست درست میکنه ن دردی حس میکنی ن چیزی .یهویی میگ پاشو برو تمومشد

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 
از چیه میترسی .دکتر یا دردش

من بیشتر استرس داشتم چون درمانگاه رفته بودم دکتر هم رفتارش یکم خشن بود و اینکه دفعه اولم بود عصب کشی میکردم اما الان دیگه نمیترسم از دندون پزشکی

من بیشتر استرس داشتم چون درمانگاه رفته بودم دکتر هم رفتارش یکم خشن بود و اینکه دفعه اولم بود عصب کشی ...

خداروشکر ترست ریخته 

من میدونین از خوده دندون پزشکی نمیترسم از هزینه هاش میترسم

توگوگل هم سرچ کنید درمان پوسیدگی دندان در طب اسلامی یا طب سنتی یا روش های خانگی میاره براتون

ولی همینایی که گفتم رو خودم استفاده کردمو راضی بودم

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون