2777
2789

پسر عزیزتر از جانم از پارسال تیک عصبی داشت و بعد کم شد و قطع شد و گاهی میومد و.... تیکش رو دماغش بود

از وقتی رفت مدرسه یعنی ۷ ساله بود، شروع شد و کم و زیاد و قطع و...

الان دوباره حدود ده روز جلو مهرماه تیک عصبی گرفت(خدای من منو میبینی ک چقدر بهم تلخ میگذره،خودت تلخیش رو با سلامتی بچه م شیرین کن برام) و تیکش مچ دستش هست و همش میلرزه دستش انگار میپره

یه چند روز کم شد دوباره یکی دو روزه کمی بیشتر شده

من بشددددت غصه میخورم و الان ب معده م زد و معده م عصبی شد و اسید بالا اومد نزدیک بود تو خواب خفه بشم

مورد اینجوری اطرافتون داشتین؟ میشه برا کامل توضیح بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقدر نگرانی؟! همین نگرانیهارو دادی به بچت مضطرب شده تیک گرفته دیگه! هم خودت هم پسرت برید پیش رو ...

آخه تو خواب میبینم داره

میگن اونایی ک تیک دارن،تو خواب قطع میشه

امشب میبینم تو خواب همش حرف میزنه و تیک رو داره

عزیزم مشخصه که از استرسه، چرا به روانشناس کودک مراجعه نمیکنید؟ریشه استرسو پیدا میکنه به کودکت کمک میکنه چطوری استرسشو کنترل کنه. شما مشخصه خودتم استرسی هستی پس بچتون ژنتیکش هم داره. اصلا جلوش نشون ندید که نگرانید

عزیزم مشخصه که از استرسه، چرا به روانشناس کودک مراجعه نمیکنید؟ریشه استرسو پیدا میکنه به کودکت کمک می ...

اصلا نشون نمیدم و همش بهش محبت میکنم و احترامشو دارم و.... ولی خب قلبم درد میگیره اینجور میبینم

خدایا منو آروم کن

الان ک بزرگ هستین، تیک دارین؟ بچه بودین نداشتین؟

اسی 

باید بچت تو محیط هایی که بچه زیاده قرار می‌گرفت و شما بهش اجازه حل مشکلات خودش رو با همسالانش می‌دادید در حالی که از دور ناظر بودید و شاهد الان هم بهترین کار زیاد پارک بردن هست و رفتن به کلاس ورزشی هست تا از نطر بدنی قوی شه و اعتماد بنفس بیشتر .... برای اعتماد بنفس با مشاور صحبت کنید روی اجتماعی بودن بچه ها توانایی بدنی و مهارت های ورزشی خیلی مقبولیت میاره براشون همینطور کلاس تئاتر یا قصه گویی برای ریختن حس خجالت یا درونگرایی

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤