2777
2789
عنوان

بیاین تو رو خدا بگید چیکار کنم؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 62 پست
ببین چه جور آدمیه؟ پارانوئیده؟خسیسه؟بد اخلاقه؟هرزه هست؟؟ پولداره؟ خانواده داره؟

آدم معقول و خوبیه بله خانواده بسیار با شخصیتی داره وضع مالیش هم دستش به دهنش میرسه

منتها کمی زود عصبانی میشه

🌱💚

ببین اگه واقعا نامزدت اوکی هست و اخلاقش خوبه و... برچسب به زندگیت. 

اولویت اول زندگیته. 

بعدها اخلاقش بهتر میشه و حساسیتش کمتر. 

ولی میتونی باهاش صحبت کنی. 

مثلا بپرس که چرا مخالفت داره؟ 

بگو تحصیلات باعث رشد فکری من میشه و باعث میشه یه همسر تحصیلکرده برای تو و یه مادر تحصیلکرده برای بچمون باشم. 

از طرفی بگو اگه چند وقت بعد توی این گرونی به مشکل مالی بربخوریم اگه مایل بودی برم سرکار که بیشتر پیشرفت کنیم. 

کلا نرم باهاش حرف بزن. با گارد بسته حرف نزن. 

یه جور حرف بزن که اگه تو دوست نداری نمیرم ولی از محاسن رفتن بگو تا کم کم مشکل حل شه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمی نیست که از پیشرفتم ناراحت بشه اما بهم بی اعتماده  من میگم یه جا باید این بی اعتمادی تموم ...

دندون لقو بکن بنداز دور بعدا اینقد اذیت میشب میگی چرا زودتر اینکارو نکردی

دختر خالم طفلی پشت کنکوری بود با بدبختی تمام پزشکی تهران اورد خانواده شوهرش نزاشتن بره

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

درمورد این بی اعتمادیش که باید یه فکر اساسی کنی

اما در مورد دانشگاه پیام نور میتونی کلاساتو مجازی برداری وصرفا برا امتحانات حضوری بری شاید اینطوری  نامزدت راضی بشه ومشکلی نداشته باشه

۳۰ سالشه بهم بی اعتماده بخاطر گذشته ای که قبل اون بوده

وقتی بی اعتماده چطور نامزدش شدی؟تو رابطه ای که بی اعتمادی باشه که همش شک و تردیده ارزش نداره اصلا من باشم هیچ وقت با چنین شخصی وصلت نمیکنم چون حتی بره بیرون درم روت قفل می‌کنه شب و روز چک کردن گوشی یه آقایی مثلا  بخاد آدرس بپرسه میگه غلط کردی هزارتا حرف میزنه حتی یکی مزاحمت بشه میگه خودت مقصری مرد بد دل خیلی بده

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
۳۰ سالشه بهم بی اعتماده بخاطر گذشته ای که قبل اون بوده

ببین اول این که اگه بخاطر بی اعتمادیه برو مشاور. ممکنه این اعتماد نداشتن کار دستتون بده. 

وضع رو خراب بکنه. 

بعد ازدواج بدتر هم بشه. 

همش به همه چیز شک کنه . این واقعا بده. 

پیام نور بهترین رشته های بدون کنکور هم میتونی بری. 

مشکل الان درس نیست. مشکل نداشتن اعتماده. باید الان که نامزدی حل کنی. وگرنه با یه بچه به بن بست میرسی 

دانشگاه پیام نور ارزش نداره بخاطرش بجنگی و زندگیتو خراب کنی اما شوهرتم آدم بدقولی هست

چ ربطی داره دانشگاه دانشگاهه یه لیسانسه مگه قراره همه دکتر باشن میخاد درس بخونه  بعدشم مگه شوهر قحطیه اینا تو گوش بچه مردم نکنید

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤