2777
2789
عنوان

از خاله ی شوهرم خیلی ناراحتم

235 بازدید | 10 پست

ما حدودا یکساله اومدیم خونه جدید چندباری دعوت کردیم خاله ی شوهرم با خانوادهشون اومدن منزلمون 

امروز شوهرم گفت خالم زنگ زده که آدرس دقیق برام بفرست میخوام یه روز سرزده بیام خونتون

وای استرس گرفتم خوابم نمیبره  

آخه الان دیگه هرکسی یه موبایل داره، چرا سرزده؟ 

من خیلی مهمون دوستم اما خوب زندگی بالا و پایین داره شاید آدم چیزی توخونه اش نداشت پذیرایی کنه 

استرس نداشته باش مگ کیه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در باز نکن،ناراحتی نداره که

نمیشه که 

تازه یه بار بچه ام نوزاد بود برده بودم حمام زنگ زده بود بیاد خونمون وقتی اومدم بیرون بهش زنگ زدم که خاله جان الان تشریف بیاربن باورتون میشه قهر کرد به فامیل هم گفته بود که فلانی جوابم نداده 

اینقد به استرس رو نده بزار بیاد هرچی شد شد اما این استرس نابود کن واز خودت دورش کن رئس جمهور که نمیخ ...

باور کنید هروقت اینا میخوان بیان حالم بده ازبس دنبال ایراد میگردن 

گاز لک داره! 

ته دیگ سفته! 

آبگوست تنده! 

هرچی زحمت میکشم باز یه چی میگن 

تو هم آیفون تصویری در را باز نکن

نمیشه، من خانه دارم بیشتر خونه هستم شوهرم بفهمه در رو رو باز نکردم ناراحت میشه  تازه همین حالا سر چند مورد میگه تو با خاله من بد هستی ازشون خوشت نمیاد و از این جور حرفا