2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بار اولم هست

برای شما روی سامانه مای مدیو ادرس مراکز طرف قرار داد باز میشه ؟ 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

چه جالب منم میخواستم تاپیک بزنم  چطوریه توانا کارت؟

برای شما روی مای مدیو مراکز طرف قرارداد بالا میاد؟

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

اپلیکیشن توانا کارت در واقع کارت اعتباری ایی است که مخصوص به فرهنگیان صادر شده و امکان دریافت خدماتی را برای آنها فراهم می کند. این مقاله به سوالات مختلف در خصوص ثبت نام توانا کارت فرهنگیان، دریافت توانا کارت، اپلیکیشن توانا کارت فرهنگیان، شرایط دریافت، سامانه پرداخت توانا کارت و... صحبت کرده است.