2777
2789

شوهرم خیلی اذیتم می‌کنه همش میگه من باید کار کنم تا بمیرم همش کار فلان خسته ام میگم همه همینن میدونم که چشمش دنبال زمین های منه منم گذاشتم برای فروش که باهاش خونه بسازم کاری راه بندازم ولی نمیخام دولوپی بدم همسرم  بعضی وقتا خسته میشم میگن یعنی چی این حرفات میگه دارم باهات دردودل میکنم 

داره نمه نمه کاری میکنه در نهایت با دلسوزی بذاری کف دستش و اونم با منت ازت بگیره نشنیده بگیر  ...

هعی نمی‌دونم کجام بعضی وقتا به جاریم حسودیم میشه میبینم شوهرش همش کار می‌کنه ومثل پروانه دورش میگرده من باید هرروز غر زدن های اینو تحمل کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی نمی‌دونم کجام بعضی وقتا به جاریم حسودیم میشه میبینم شوهرش همش کار می‌کنه ومثل پروانه دورش میگرده ...

دقیقا همیشه دوتا برادر مخالف همن 

اگر یکی خیلی خوب باشه اون یکی تمام سعیشو میکنه خلافش باشه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
دقیقا همیشه دوتا برادر مخالف همن  اگر یکی خیلی خوب باشه اون یکی تمام سعیشو میکنه خلافش باشه

اره حس میکنم یک بچه دارم هرروز غر میزنی برای پول هرروز غر میزنه برای کار اگه بدونی تاحالا چقدر پول های منو خراب کرده کاش چاره ای بود

اره حس میکنم یک بچه دارم هرروز غر میزنی برای پول هرروز غر میزنه برای کار اگه بدونی تاحالا چقدر پول ه ...

نباید پول بدی شما بار اول دادی دیگه تا اخرش باید بدی😂😂😂😂

جامون برعکس شده!!!!!اون موقع نادون بودم اگه عقل الانو داشتم خیلی زندگیم بهتر بود 

الان نده بذار اینقدر ناله کنه تا از پیس انداز پنهانش استفاده کنه😂 بی شوخی دندوناتو شمرده