2777
2789

سلام خانوما 

ما دوسال پیش بنا به دلایلی ماشینمون رو فروختیم و اونموقع بدلیل شرایطمون میدونستیم که تا یکی دو سال بی ماشینیم ،شغل همسرم جوریه که به ماشین نیاز داره و بچه کوچیکم داریم ، از بعد فروش ماشین نق زدناش شروع شد هر چند که فروش ماشین در جهت رشد و ارتقا زندگیمون بود  ، من اهمیت نمیدادم ، نزدیکای فصل سرما بیشتر شد غر زدناش ، منم دلم سوخت براش که تو سرما میخواد اذیت شه هم برای بچه هام ، کل پس انداز اینهمه سالهام رو که مبلغ قابل توجهی ام بود ( اینجا نمیگم به دلایلی ) دادم بهش و باهاش یه ماشین صفر و خوب ایرانی خریدیم .کمی بیشتر از نصف مبلغ رو من دادم و بقیه رو هم قرض گرفت .اما فقط به این شرط دادم بهش که هر کی از راه رسید و ماشینو خواست نده بهش اونم قول داد و قبول کرد .دو ماه بعد خرید ماشین ، ماشین واسه چند روز افتاد زیر پای جاری و برادرشوهر رفتن ددر ! تا اعتراض کردم سرم جوری داد کشید که ماشین خودمه بتو هیچ ربطی نداره ! چند روز قهر بودیم و هیچی نگفتم ، این قضیه بارها و بارها تکرار شد ، چند روز پیشم شده آژانس بابا مامانش بردشون دور از چشم من شهرستان و برگردونده ، تا اعتراض کردم جواب سابق رو گرفتم ! 

من تو این زندگی انقدر عذاب روحی کشیدم نه که نخوام دیگه نمیتونم واکنش نشون بدم ، یه جورایی منفعل و لال شدم ، نمیدونم شاید از غم زیاده یا تکراری بودن مسائل ، اینم بگم که افسرده ام و دو ساله دارو میخورم . و حرفاش برام دیگه اهمیتی نداره ، دیگه ناراحت نمیشم و گریه نمیکنم ، بی تفاوت شدم ، اما فقط دارم از این میسوزم که من حتی دلم نیومد با اون پولا واسه خودم یه تیکه طلا بخرم ، همیشه نگه داشتم واسه روز مبادا زندگیمون ، اما میبینم الان حتی نمیتونم در مورد مال خودم اظهار نظر کنم .

به نظرتون عاقلانه ست ازش بخوام ماشینو بفروشه و پولم رو با رشدش بهم برگردونه یا بی جنبه گیه؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم باهاش صحبت کن اگر قبول نکرد ماشینو به کسی نده حتما یا بنامت بزنه یا بفروشه من بودم قطعا میکردم ...

ماینو بنام من نمیزنه ، قرار بود بنامم بشه یواشکی رفت زد بنام خودش

منم قرار بود ماشین بنامم بشه چ بنا به دلایل مختلف با گذشت یکسال انجام نشده ... حداقل شما سعی ...

عزیزم ماشین رو همونموقع دور از چشم من سند زد بنام خودش

دقیقا همین شرایط تو رو من داشتم یه لحظه فکر کردم خودم تایپیک زدم و خبر ندارم😂 اما من ماشین رو ب نام خودم زدم خانوادش رو هم ک سوار کنه میگم ب جهنم سهم اون ک پولشو داده اما ماشین ب نام منه 

ماینو بنام من نمیزنه ، قرار بود بنامم بشه یواشکی رفت زد بنام خودش

عزیزم یکی دوسال نیست قطعا وقتی میگی بچه داری اژدواج کردی وقتی همسرتو میشناسی چرا کاری میکنی که بعدش انقد ناراحت بشی حالا کردی دگ برای همیشه حواستو جمع کن ک براش کاری نکنی هر کاری خواستی برای خودت بکن از طرفی هم الان تا حایی ک میتونی فشار بیار ماشینو بفروشه و پولتو بهت بده بزار بفهمه زندگی دونفره و تعهد و قول وقرار چیه اگر قرار باشه نفهمه شما هم دگ این فداکاری های بیجارو نکن

بهش بگو تا آخر عمرم حتی یک ریال دیگه کمکت نخواهم کرد. اتمام حجت کن باهاش و دوباره برای خودت پس انداز کن و ایندفعه دور از چشمش برو طلا بخر بذار توی بانک

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
عزیزم یکی دوسال نیست قطعا وقتی میگی بچه داری اژدواج کردی وقتی همسرتو میشناسی چرا کاری میکنی که بعدش ...

من گفتم زندگی مشترکه دیگه ، روز مبادا هست دیگه ، چه میدونستم میخواد اینطوری کنه ، دلم از این میسوزه از ریال ریال جمع کردنای من بقیه دارن عشق و حال میکنن

تعجب  میکنم واقعا چطور وقتی یواشکی رفته به نام خودش بی جنبه گی نبود چطور وقتی انقد بی رحمانه جواب شمارو میده بی جنبه گی نیس چرا همیشه همه فداکاری و رفتار خوب و با جنبه گی بابد ازطرف خانوم باشه .یا بفروشه نصف پولتونو بده یا به اسم شما بزنه .این بزرگی ها بدردکسی میخوره آدم باشه نه شوهر سواستفاده گر و بی معرفت شما