2821
2789

سلا این سوال و از چن نفر پرسیدم ولی جواب درستی ندادن لطفا اگه شما اطلاعات درست و کامل دارید بگید ممنون میشم.

برای ورودی بهمن میتونیم مجددد انتخاب رشته کنیم؟ مثل دفترچه انتخاب رشته بعد کنکور تیر ک مجاز بودیم ۱۵۰ تا رشته رو بزنیم. یا باید همون رشته هایی ک بعد کنکور زدیم و دوباره بزنیم و همونارو بریم؟

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من شنیدم میشه

خدا کنه بشه

من تو رشته ها برا دانشگاه ازاد و پیام نور و غیر انتفاعی حواسم نبود حقوق و نزدم الان مثل چی پشیمونم امیدم ب بهمنه

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

2823
2791
2779
2792