2777
2789

از مسافرت برگشتیم همع چی خوب بودااا ولی بابام یه موضوعی بود که خیلی داشت روش تاکید میکرد هیچی دیگه مامانمم گفت باشه بسه فهمدیدیم سرمون درد اومد بابام ازون وقت قهر کرده مامانمم بهش گفت تو خسته ای باشه ولی چرا اینجوری میکنی بابامم گفت شما سرتون درد اومده والااا

الانم قهرن چند روز دیگم باید برم شهر دیگا دانشگاه گفتم این اخرا وه من هستم خوب باشیم زدو اینجوری شد حالا نمیدونم کی اشتی میکنن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه جعبه شیرینی بخروباهاشون رودر روشو وآشتی شون بده یا باگوشی مامانت برای بابات معذرت خواهی بفرس وباگ ...

بنظرت برم بگم اینجوری نکنین اشتی کنین سره اینچیزای الکی بحث نکنین جواب میده؟ یا دخالت نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت برم بگم اینجوری نکنین اشتی کنین سره اینچیزای الکی بحث نکنین جواب میده؟ یا دخالت نکنم

یه شیرینی اگه باشه بهتره بگو بخاطرمن کامتون روشیرین کنیدوآشتی کنیدبگو شمابزرگترین والگویی هستین واسه بچهاتون جوری رفتارکنی باهم که اون برامون بشه الگونه قهرودعوا بگومن که میرم همش توی فکرم ونمیتونم درس بخونم میخوام باخیال راحت ازاینجابرم

یه شیرینی اگه باشه بهتره بگو بخاطرمن کامتون روشیرین کنیدوآشتی کنیدبگو شمابزرگترین والگویی هستین واسه ...

تاحالا تو دعواهاشون و قهراشون دخالت نداشتم و اشتیشون ندادم استرس دارم نمیدونم چی بگم

شیرینی فک نکنم بشه بیرونم نمیشه برم الان

تاحالا تو دعواهاشون و قهراشون دخالت نداشتم و اشتیشون ندادم استرس دارم نمیدونم چی بگم شیرینی فک نکنم ...

خوب پس رودرروشون کن دستشون روبگیرحرفایی که بالاگفتموبهشون بگو بعدم به مامانت بگوهمیشه توزندگی یه نفربایدکوتاه بیاد باهم چون بیرون کارمیکنه فشارکاری زیادی داره یه کم درکش کن واونی بزرگه که پا پیش میذاره واسه اشتی وراضیش کن که پیش قدم بشه