2777
2789

سلام فردااولین جلسه اموزشمه خیلی استرس دارم ازالان تپش قلب گرفتم یکم بیاین بهم انگیزه بدین😂بعد یه سوال باید آیین نامه روبلد باشم وقتی رفتم  یااحتیاج نیست

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

نه بابا چرا استرس بگیری 

با دقت یاد بگیر 

موفق میشی

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس چرا خیلی هم خوش میگذره.اول کلاس های تئوری رو میری بعد عملی

تئوریو رفتم ولی واقعا خیلی یادم نیست اونم بخاطر پسرم تصفه ونیمه رفتم چندماهن ازروش میگذره

تئوریو رفتم ولی واقعا خیلی یادم نیست اونم بخاطر پسرم تصفه ونیمه رفتم چندماهن ازروش میگذره

اینجوری نیست که موقع اموزش عملی سوال تئوری بپرسه ولی خب تابلو هارو باید یادت باشه سرعت مجاز هارو اونم کمک به خودته.ولی واسه امتحان توشهری اره هم تئوری هم عملی

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت...
به تو چه خاله

وقتی وارد تاپیک من میشی یعنی میخوای یه نظری بدی یا یه راهنمایی ای کنی وقتی فکر میکنی بهت مربوط نیست یاتحربه ای نداری نباید وارد شی یا اگه وارد شدی وخوندی دیدی باز بهت مربوط نیست حداقل نطر ندی انگارباخودتم درگیری دیگه ام جوابمونده