2777
2789
عنوان

فردااولین جلسه اموزش رانندگیمه خیلی استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 28 پست
نمیدونم کلا بنظرم خیلی استرس زاست همش میترسم نتونم یادبگیرم فکرکنه خیلی کودنم🤦‍♂️

هیچ کس فکر نمیکنه شما کودنی اگه بلد بودی که اموزش نمیرفتی خیلی از اونایی که میرن صفرن کم کم یاد میگیرن.مربیتون میدونه که مبتدی هستین

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین استرس داشته باشی هر جمله ای که بهت میگه متوجه نمیشی کاملا پس آرامش در رانندگی خیلیییی مهمه 

ببین همه چی تو این ۱۲ جلسه یادبگیر 

خودتو نترسون همه چییییی تلاش کن به بهترین نحوه یادبگیری 

اون مربی رانندگی همه چی بخواه یادبگیریی 

بخواه یکم که راه افتادی جاهای شلوغ ببره بهتو  ترافیک تجربه کنی دنده عقب ،پارک دوبل، دور دوفرمان ، اینا همه رو قشنگ یادبگیر 

بترسونی استرس داشته باشی هیچکی یادنمیگیری پولت حروم میشه به خودت اعتمادبنفس بده بدون ترس رانندگی کنی

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
نمیدونم کلا بنظرم خیلی استرس زاست همش میترسم نتونم یادبگیرم فکرکنه خیلی کودنم🤦‍♂️

پس اگه من و ببینی چی میگی اینقدر تمرین کردم هنوز تو راه انداختن ماشین مشکل دارم 🤕😭

پس اگه من و ببینی چی میگی اینقدر تمرین کردم هنوز تو راه انداختن ماشین مشکل دارم 🤕😭

عیب نداره بالاخره همیشه تجربه های جدید سخته من تولد پسرم براش کیک تولد درست کردم همزنم سوخت انقدر عصه خوردم شوهرم همش میگفت عیب نداره همیشه برلیادگرفتن چیزای جدید باید یه چیزایی فداشن حالا اون چیز شکست خوردن توهرزمینه ای میتونه باشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
ببین استرس داشته باشی هر جمله ای که بهت میگه متوجه نمیشی کاملا پس آرامش در رانندگی خیلیییی مهمه  ...

بله درسته مرسی ازاینکه نظر دادی💙💚

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
عیب نداره بالاخره همیشه تجربه های جدید سخته من تولد پسرم براش کیک تولد درست کردم همزنم سوخت انقدر عص ...

انشالله که توهم موفق بشی و گواهینامه وتو بگیری و منم یاد بگیرم ❤️