الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه وقت نمیشه نمیدونم هفته اول چی بخونم هفته دوم چی
باهم بخون دیگه هفته اول درسارو بزار با تستاش بخون هفته دوم کلا تست سنجشی بزار برای خودت درسایی که نوشته قلم چی برا آزمونت جا بده میشه منم خودم برنامه میریختم پارسال
اها ندیدم من اینارو ولی اسمشون شنیدم اما من شیمی بابایی میبینم ریاضی آریان پارسال میدیدم امس ...
دیگه اریان نمیبینی؟
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
آریان من بیشتر دوست دارم ولی چون بابک سادات گفتن مفهومی ترع فعلا ۲ جلسه اینو میبینم ولی نظرم باز رو ...
به نظرت اگه خودت بخونی چی فیلم نبینی بازم تاثیر میگیری
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚